Ubytování ve městě Sagra

Město Sagra se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Sagra nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sagra

El botanico de Sagra
El botanico de Sagra

9,7 / 10 (85 hodnocení)

El botanicko de Sagra se nachází ve městě Sagra, 19 km od autobusového nádraží Denia, a nabízí ubytování s venkovním bazénem, bezplatným soukromým parkovištěm, zahradou a terasou. K dispozici je služba concierge a gril. Klimatizované pokoje mají výhled do zahrady, šatní skříň a bezplatné Wi-Fi. Penzion poskytuje ubytování v pokojích s rychlovarnou konvicí. Všechny pokoje mají kávovar a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Vybrané pokoje mají také kuchyň s lednicí. El Botanico de Sagra poskytuje pokoje s ložním prádlem a ručníky. Každé ráno se podává à la carte nebo kontinentální snídaně. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří cyklistika. El botanicko de Sagra zajišťuje službu půjčení aut a jízdních kol. Penzion stojí 19 km od hradu Denia a 25 km od města El Montgó. El botanicko de Sagra stojí 103 km od valencijského letiště a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.

META VOLANTE
META VOLANTE

8,9 / 10 (258 hodnocení)

META VOLANTE se nachází v Sagře a nabízí výhled na hory, sdílený lounge, terasu a bar. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Všechny apartmány mají klimatizaci a kabelovou TV s plochou obrazovkou. K dispozici je plně vybavená koupelna se sprchou a fénem. Každé ráno se podává kontinentální snídaně nebo snídaně formou bufetu. Hosté META VOLANTE si mohou zahrát stolní tenis a v okolí se věnovat pěší turistice nebo cyklistice. Ubytování je vzdálené 19 km od autobusového nádraží a hradu Denia. Letiště Valencia je ve vzdálenosti 102 km.

Villa Mandana
Villa Mandana

Villa Mandana se nachází ve městě Sagra, 19 km od autobusového nádraží Denia a hradu Denia, a nabízí klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Vila má 3 ložnice, satelitní TV, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 3 koupelny s bidetem. Vila stojí 25 km od hory El Montgó a 30 km od přírodního parku Peñón de Ifach. Na letiště Valencia je to 102 km.