Ubytování ve městě Sabaris

Město Sabaris se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Sabaris nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sabaris

Hotel Vasco Da Gama
Hotel Vasco Da Gama

9 / 10 (690 hodnocení)

Rodinný Hotel Vasco Da Gama se nachází 400 metrů od pláže Ladeira a nabízí bezplatné Wi-Fi a pokoje se snídaní v ceně. Centrum města Bayona je vzdálené 2,5 km. Ubytování nabízí půjčovnu kol a službu praní prádla v sousedství hotelu. Pokoj s TV, ventilátorem, šatní skříní a vlastní koupelnou s fénem. Některé pokoje mají také posezení. Hotel Vasco Da Gama má také sdílený lounge. Do města Vigo dojedete autem za 25 minut a do Santiaga za hodinu.

Casa al lado de la playa en el centro del pueblo
Casa al lado de la playa en el centro del pueblo

9 / 10 (10 hodnocení)

Casa al lado de la playa en el centro del pueblo se nachází v Sabarisu, 1,8 km od pláže Santa Marta, 2,3 km od pláže Playa America a 19 km od Estación Maritima. Tento apartmán se nachází 41 km od golfového hřiště Ria de Vigo a 16 km od Národního institutu sociálního zabezpečení. Apartmán má 2 ložnice, kuchyň a 1 koupelnu. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Apartmán je vzdálený 16 km od muzea Galicia Sea Museum a 17 km od univerzity Vigo. Na letiště Vigo je to 26 km.

Casa Ferbi
Casa Ferbi

Casa Ferbi se nachází v Sabarisu, 1,5 km od pláže Santa Marta, a nabízí terasu, zahradu a bezplatné Wi-Fi. 2,6 km od pláže Playa America a 19 km od Estación Maritima. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 41 km od golfového hřiště Ria de Vigo a 16 km od Národního institutu sociálního zabezpečení. Na letiště Vigo je to 25 km.

Camping Bayona Playa
Camping Bayona Playa

8,7 / 10 (421 hodnocení)

Located on Bayona Beach, this camping ground with seasonal outdoor swimming pool offers fully equipped wooden bungalows with a terrace. It has an on-site supermarket, a café-restaurant and free Wi-Fi in reception. All bungalows at Camping Bayona Playa feature a rustic décor with wooden floors and wood-panelled walls. Each has a furnished patio and views of Bayona Beach. Bayona Playa camping ground has a children’s playground and a basketball court. Activities and entertainment is organized in July and August. The medieval town of Baiona is 3 km away. In summer, you can take a boat to the Cíes Islands Nature Reserve. Vigo and the Portuguese border are 30 minutes’ drive away and Pontevedra can be reached in about 40 minutes by car.

Albergue playa de sabaris
Albergue playa de sabaris

8,7 / 10 (421 hodnocení)

Albergue playa de sabaris se nachází v Sabarisu, 1,6 km od pláže Santa Marta, a nabízí ubytování s možností bezplatného půjčení jízdních kol, neplacené soukromé parkoviště, zahradu a sdílený lounge. Nabízí sdílenou kuchyň a terasu. K dispozici je služba concierge a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Všechny pokoje v hostelu mají terasu. Albergue playa de sabaris poskytuje pokoje s klimatizací a sdílenou koupelnou. Ubytování je vzdálené 2,6 km od pláže Playa America a 19 km od Estación Maritima. Na letiště Vigo je to 26 km.

Hotel Avenida
Hotel Avenida

8,5 / 10 (238 hodnocení)

Hotel Avenida se nachází pouhých 800 metrů od pláže Ladeira a nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Některé pokoje mají balkon s výhledem na ústí řeky Miñor. Avenida Hotel má prostorné pokoje s TV. Pokoje jsou jednoduše zařízené a mají dostatek přirozeného světla. V koupelně najdete fén a toaletní potřeby. Můžete navštívit hrad Monterreal a středověké centrum města Baiona, které leží jen 2 km od hotelu. Toto historické město má také rybářský přístav a mnoho typických galicijských restaurací.

SABARÍS AL LADO PLAYA
SABARÍS AL LADO PLAYA

8 / 10 (3 hodnocení)

SABARÍS AL LADO PLAYA se nachází v Sabarisu, 1,5 km od pláže Santa Marta, 2,7 km od pláže Playa America a 3 km od pláže Ribiera. K dispozici je také balkon. Apartmán má 3 ložnice, kuchyň a 2 koupelny. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Apartmán je vzdálený 19 km od Estación Maritima a 41 km od golfového hřiště Ria de Vigo. Na letiště Vigo je to 26 km.