Ubytování ve městě Ruiseñada

Město Ruiseñada se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Ruiseñada nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ruiseñada

CASA TINA
CASA TINA

9,4 / 10 (18 hodnocení)

CASA TINA se nachází asi 42 km od golfového hřiště Abra del Pas a nabízí ubytování se zahradou, patiem a výhledem na hory. Nabízí terasu, bowlingovou dráhu, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Tento prázdninový dům má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Santander je to 50 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

CASA RURAL DOSAL
CASA RURAL DOSAL

9,3 / 10 (16 hodnocení)

CASA RURAL DOSAL se nachází v obci Ruiseñada, pouhých 42 km od golfového hřiště Abra del Pas, a nabízí zahradu, terasu a bezplatné Wi-Fi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou, plně vybavený kuchyňský kout a 2 koupelny. K dispozici je také bowlingová dráha. CASA RURAL DOSAL stojí 50 km od letiště Santander. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.