Ubytování ve městě Ruilobuca

Město Ruilobuca se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Ruilobuca nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ruilobuca

Apartamento Lagos Azules II
Apartamento Lagos Azules II

8 / 10 (6 hodnocení)

Apartamento Lagos Azules II se nachází ve městě Ruilobuca, 700 metrů od pláže Playa de Comillas, 45 km od přístavu Santander a 47 km od Puerto Chico. Tento apartmán se nachází 48 km od Campo Municipal de Golf Matalenas a 49 km od paláce La Magdalena. Apartmán má 2 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, myčkou nádobí, pračkou a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je k dispozici terasa a v okolí se můžete věnovat golfu. Apartamento Lagos Azules II stojí 47 km od festivalového paláce Santander a kasina El Sardinero. Na letiště Santander je to 43 km.

Apartamento Lagos Azules I
Apartamento Lagos Azules I

6 / 10 (4 hodnocení)

Apartamento Lagos Azules I se nachází ve městě Ruilobuca, 1,1 km od pláže Playa de Comillas, 45 km od přístavu Santander a 46 km od Puerto Chico. Nabízí zahradu a terasu. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a golfu. Tento apartmán má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a myčkou nádobí, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 47 km od festivalového paláce Santander a kasina El Sardinero. Na letiště Santander je to 43 km.

La Casa de Gene
La Casa de Gene

La Casa de Gene se nachází ve městě Ruilobuca a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 2 oddělené ložnice, plně vybavenou kuchyň a 3 koupelny. K dispozici jsou také 3 koupelny. Prázdninový dům je vzdálený 42 km od golfového hřiště Abra del Pas. Letiště Santander je ve vzdálenosti 51 km.