Ubytování ve městě Rucandio

Město Rucandio se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Rucandio nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Rucandio

Remanso
Remanso

8,3 / 10 (7 hodnocení)

Remanso se nachází asi 25 km od Puerto Chico a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem na hory. 24 km od přístavu Santander. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 1 ložnici, kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu se sprchou, fénem a pračkou. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Prázdninový dům stojí 25 km od festivalového paláce Santander a 28 km od kasina El Sardinero. Remanso stojí 19 km od letiště Santander.

Casita en el campo. MIL ESTRELLAS
Casita en el campo. MIL ESTRELLAS

6 / 10 (51 hodnocení)

Casita en el campo nabízí terasu a výhled do zahrady. MIL ESTRELLAS se nachází v Rucandio, 25 km od Puerto Chico a festivalového paláce Santander. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 2 ložnice, kuchyň a 1 koupelnu. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Prázdninový dům je vzdálený 27 km od kasina El Sardinero a 28 km od paláce La Magdalena. Casita en el campo stojí 18 km od letiště Santander. MIL ESTRELLAS.