Ubytování ve městě Rubayo

Město Rubayo se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Rubayo nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Rubayo

Cabaña
Cabaña

9,4 / 10 (13 hodnocení)

Cabaña se nachází přibližně 17 km od přístavu Santander a nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem, balkonem a výhledem na bazén. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 18 km od přístavu Puerto Chico a festivalového paláce Santander. Letiště Santander je ve vzdálenosti 15 km.

Hostería Las Fuentes
Hostería Las Fuentes

9,1 / 10 (254 hodnocení)

Hostería Las Fuentes je typický kantabrijský dům v Marina de Cudeyo. Pláže Pedreña, Somo a Loredo jsou vzdálené 3 km. V okolí se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně surfování, jízdy na kajaku a kanoistiky. V okruhu 5 minut jízdy od hotelu najdete 3 golfová hřiště a 3 přístavy. Pokoje a apartmány v Las Fuentes jsou individuálně zařízené rustikálním nábytkem. Mají posezení s TV s plochou obrazovkou a pohovkami a vlastní koupelnu. Apartmány mají také balkon a kuchyň. Hostería Las Fuentes podává denně snídani formou bufetu v malém salonku nebo v ozdobných zahradách. V noci jsou v salonku zapáleny svíčky a hosté si mohou vychutnat gin s tonikem. Nabízí neplacené parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Do Santanderu je to 14 km.

Spa Rural Mies de Rubayo
Spa Rural Mies de Rubayo

8,5 / 10 (378 hodnocení)

Spa Rural Mies de Rubayo se nachází ve městě Rubayo a nabízí vlastní wellness centrum a restauraci. Tento hotel se nachází na kantabrijském venkově, 15 km od centra města Santander. Všechny pokoje mají bezplatné Wi-Fi a vlastní koupelnu s fénem a toaletními potřebami zdarma. Některé pokoje mají také vířivku, terasu nebo klimatizaci. K dispozici jsou masáže a wellness centrum s tureckou lázní, vířivkou a saunou. K dispozici je také zahrada s terasou a sdílený lounge. Krásné pláže Somo, Loredo a Langre jsou vzdálené 15 minut jízdy. Spa Rural Mies de Rubayo stojí 5 km od přírodní rezervace Macizo de Peña Cabarga.