Ubytování ve městě Rua De Francos

Město Rua De Francos se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Rua De Francos nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Rua De Francos

3 bedrooms house with balcony at Teo
3 bedrooms house with balcony at Teo

9 / 10 (1 hodnocení)

Apartmán 3 bedrooms house with balcony at Teo se nachází ve městě Rua De Francos, 13 km od kongresového centra Santiago de Compostela, 30 km od ostrova Cortegada a 9,1 km od nádraží Santiago de Compostela. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Katedrála Santiago de Compostela je vzdálená 10 km a vyhlídka 12 km. Prázdninový dům má balkon, 3 ložnice, obývací pokoj a dobře vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem. Nechybí ani satelitní TV. Prázdninový dům stojí 10 km od náměstí Plaza Roja i od kampusu Universitario Sur. Letiště Santiago de Compostela je vzdálené 26 km.

Casa San Martiño Teo
Casa San Martiño Teo

8 / 10 (65 hodnocení)

Casa San Martiño Teo se nachází v Rua De Francos, 12 km od vyhlídky, 13 km od kongresového centra Santiago de Compostela a 30 km od ostrova Cortegada. Nabízí restauraci a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má balkon, 3 ložnice, obývací pokoj a dobře vybavenou kuchyň. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 9,1 km od nádraží Santiago de Compostela a 10 km od náměstí Plaza Roja. Letiště Santiago de Compostela je vzdálené 26 km.