Ubytování ve městě Royuela

Město Royuela se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Royuela nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Royuela

Apartamentos El Pozo
Apartamentos El Pozo

9,9 / 10 (38 hodnocení)

Apartamentos El Pozo se nachází v Royuele a nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Výhled směřuje do zahrady. Apartmán má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Letiště Valencia je vzdálené 194 km.

Casa La Herradura
Casa La Herradura

9,2 / 10 (32 hodnocení)

Casa La Herradura je 3podlažní dům v malém městečku Royuela, 7 km od Albarracínu a 45 km od Teruelu. Nabízí krásný výhled na město a okolí. Dům s vysokými dřevěnými stropy a rustikálním interiérem má v 1. patře plně vybavenou kuchyň s mikrovlnnou troubou a keramickou varnou deskou, která se otevírá do obývacího pokoje s jídelnou, krbem a pohovkami. Koupelna se sprchou se nachází na stejném patře. Ve 2. patře je 1 ložnice s manželskou postelí, 1 ložnice s oddělenými postelemi a koupelna s vanou a fénem. V horním patře se šikmými stropy je 1 ložnice s 1 manželskou postelí a 1 samostatnou postelí a malé posezení na čtení. V okolí se můžete věnovat různým outdoorovým aktivitám, jako je cyklistika, pěší turistika a rybaření. V okolních ulicích je k dispozici bezplatné veřejné parkoviště.

Casa La Carpintera
Casa La Carpintera

9,2 / 10 (30 hodnocení)

Prázdninový dům Casa La Carpintera se nachází v Royuele v Aragonském kraji, 45 km od Teruelu. 10 km od Albarracínu. Apartmán má jídelní část, kuchyňský kout a sdílenou koupelnu. K dispozici jsou ručníky a ložní prádlo. Bronchales je 16 km daleko. V okolí se můžete věnovat různým aktivitám včetně cyklistiky a rybaření.

Royuela Hostal
Royuela Hostal

8,4 / 10 (351 hodnocení)

Royuela Hostal se nachází v Royuele a nabízí terasu, restauraci, bar a bezplatné Wi-Fi. K dispozici je pokojová služba a dětské hřiště. Na skleničku si můžete zajít do snack baru. Pokoje mají šatní skříň, balkon s výhledem na město, vlastní koupelnu, TV s plochou obrazovkou, ložní prádlo a ručníky. Mezi oblíbené aktivity v okolí penzionu Royuela Hostal patří lyžování a cyklistika. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří katalánsky, anglicky, španělsky a portugalsky. Na letiště Valencia je to 194 km.