Ubytování ve městě Roní

Město Roní se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Roní nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Roní

CASA DONDELA
CASA DONDELA

10 / 10 (5 hodnocení)

CASA DONDELA se nachází v Roní. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a rybaření. Apartmán má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a balkon s výhledem na hory. V okolí se lze věnovat cyklistice. Na letiště Andorra-La Seu d'Urgell je to 63 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Casa Sinera
Casa Sinera

9,3 / 10 (11 hodnocení)

Casa Sinera se nachází v obci Roní v Katalánsku a nabízí balkon a výhled na hory. Tento prázdninový dům nabízí gril a bezplatné Wi-Fi. Tento prázdninový dům má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Letiště Andorra–Letiště La Seu d'Urgell je vzdálené 63 km.

Apartamentos Casa Macia
Apartamentos Casa Macia

9,2 / 10 (123 hodnocení)

Apartamentos Casa Macia se nachází u řeky La Noguera Pallaresa v Roní. Tento venkovský dům se nachází v srdci Pyrenejí a nabízí bezplatné Wi-Fi. Všechny světlé pokoje mají TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu. Tradiční dům s dřevěnými a kamennými prvky nabízí působivý výhled a sdílený lounge s krbem. K dispozici je zařízená terasa s grilem a dětská herna. Apartamentos Casa Macia nabízí místní produkty a v okruhu 10 minut jízdy najdete řadu tradičních restaurací. Okolní příroda je ideální pro outdoorové aktivity, jako je pěší turistika nebo cyklistika. Lyžařské středisko Port Ainé je vzdálené pouhých 9 km a do lyžařských středisek Vielha a Baqueira-Beret dojedete za 50 minut. Andorra a Francie jsou vzdálené 70 km. Lleida je vzdálená 130 km.

Apartament de la Lali Roní
Apartament de la Lali Roní

9,1 / 10 (67 hodnocení)

V ubytování Apartament de la Lali Roní máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartament de la Lali Roní se nachází v obci Roní v Katalánsku a nabízí balkon a výhled na hory. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a lyžování. Apartmán má herní konzoli, kuchyň s lednicí, sporákem a mikrovlnnou troubou, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 2 ložnice a 1 koupelnu se sprchou a vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Letiště Andorra–Letiště La Seu d'Urgell je vzdálené 64 km.

Casa Xaupí Gran
Casa Xaupí Gran

Casa Xaupí Gran se nachází v Roní a nabízí terasu, přímý přístup na sjezdovku, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat lyžování a cyklistice. Apartmán se nachází v přízemí a má 5 ložnic, TV a plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě si lze půjčit lyžařské vybavení. Letiště Andorra–Casa Xaupí Gran leží 63 km od letiště La Seu d'Urgell.

Casa Xaupi 1
Casa Xaupi 1

Dvouhvězdičkový Casa Xaupi 1 se nachází v obci Roní v Katalánsku a nabízí bezplatné Wi-Fi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat lyžování a cyklistice. Apartmán má 2 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na lyžích lze dojet až k budově. Letiště Andorra–Letiště La Seu d'Urgell je vzdálené 63 km.