Ubytování ve městě Rois

Město Rois se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Rois nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Rois

O Enxidro
O Enxidro

9,8 / 10 (62 hodnocení)

O Enxidro se nachází v Rois a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Nachází se 20 km od katedrály Santiago de Compostela a nabízí tenisový kurt. Prázdninový dům má terasu, výhled do zahrady, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, věnovat se pěší turistice nebo relaxovat v zahradě. Prázdninový dům stojí 24 km od ostrova Cortegada a 35 km od kongresového centra Santiago de Compostela. Na letiště Santiago de Compostela je to 44 km.

casa Francelos
casa Francelos

9,8 / 10 (39 hodnocení)

V ubytování casa Francelos máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Francelos se nachází v Rois a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 20 km od katedrály Santiago de Compostela a 22 km od vyhlídky. Na letiště Santiago de Compostela je to 35 km.

Apartamento privado a 15 minutos de Santiago y 15 de las playas de Noia y Barbanza
Apartamento privado a 15 minutos de Santiago y 15 de las playas de Noia y Barbanza

9,2 / 10 (21 hodnocení)

Apartamento privado a 15 minutos de Santiago y 15 de las playas se nachází 20 km od katedrály Santiago de Compostela, 22 km od vyhlídky a 26 km od kongresového centra Santiago de Compostela. de Noia y Barbanza nabízí ubytování v Rois. Tento apartmán se nachází 19 km od nádraží Santiago de Compostela a parku Alameda. Apartmán má přímý přístup na balkon, 1 ložnici a plně vybavenou kuchyň. Apartmán je vzdálený 34 km od ostrova Cortegada a 18 km od kampusu Universitario Sur. Letiště Santiago de Compostela leží 34 km daleko. privado a 15 minutos de Santiago y 15 de las playas de Noia y Barbanza.

Fogar Do Selmo
Fogar Do Selmo

8,8 / 10 (127 hodnocení)

Fogar Do Selmo je venkovský dům ve městě Rois v provincii A Coruña. Nabízí venkovní bazén a restauraci. Nabízí komfortní ubytování a bezplatné Wi-Fi. Všechny pokoje jsou zařízené v rustikálním stylu a mají výhled. K dispozici je šatní skříň a posezení s TV s plochou obrazovkou. Ve vlastní koupelně najdete vanu nebo sprchu, ručníky a ložní prádlo. Fogar Do Selmo má také sdílený lounge a turistické informace. Na místě a v okolí se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně pěší turistiky a jízdy na koni. Pláž Ria de Noya je vzdálená 19 km. Lázeňské a wellness centrum je vzdálené 10 minut jízdy. Na letiště Santiago de Compostela je to 28 km. Na místě je neplacené parkoviště.

Casa da Roisa
Casa da Roisa

8,3 / 10 (7 hodnocení)

Casa da Roisa se nachází v Rois, pouhých 26 km od katedrály Santiago de Compostela, a nabízí sezónní venkovní bazén, sdílený lounge a sdílenou kuchyň. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 3 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem do zahrady. Každé ráno se podává kontinentální snídaně a snídaně formou bufetu. Casa da Roisa má dětské hřiště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a rybaření. Na místě si lze půjčit jízdní kola. Casa da Roisa stojí 28 km od vyhlídky a 32 km od kongresového centra Santiago de Compostela. Na letiště Santiago de Compostela je to 45 km.

Casa rural peregrina
Casa rural peregrina

Casa rural peregrina se nachází v Rois. Některé apartmány mají terasu a/nebo balkon.