Ubytování ve městě Risco Blanco

Město Risco Blanco se nachází v regionu Gran Canaria ve státě Španělsko. Celkově ve městě Risco Blanco nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Risco Blanco

Finca La Sabina
Finca La Sabina

8,6 / 10 (10 hodnocení)

V ubytování Finca La Sabina máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Finca La Sabina se nachází v Risco Blanco a nabízí klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Las Palmas de Gran Canaria leží 24 km daleko. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Tento venkovský dům má 1 ložnici, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou, pračku a 1 koupelnu se sprchou. Venkovský dům má zahradu a sluneční terasu. Finca La Sabina stojí 21 km od Playa del Ingles a 22 km od Maspalomas. Na letiště Gran Canaria je to 17 km.

Country House Lomito De Taidia
Country House Lomito De Taidia

8,3 / 10 (68 hodnocení)

V ubytování Country House Lomito De Taidia máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Nachází se 42 km od centra Yumbo, Country House Lomito De Taidia nabízí zahradu, gril a klimatizované pokoje s terasou a bezplatným Wi-Fi. Venkovský dům má terasu, výhled na hory, posezení, satelitní TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. K dispozici je také varná deska, toustovač a rychlovarná konvice. Country House Lomito De Taidia stojí 44 km od aquaparku Aqualand Maspalomas a 43 km od golfového hřiště Maspalomas. Na letiště Gran Canaria je to 33 km.