Ubytování ve městě Ricote

Město Ricote se nachází v regionu Murcie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Ricote nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ricote

LA ANTIGUA CASA DEL ASTRONOMO Casa Rural
LA ANTIGUA CASA DEL ASTRONOMO Casa Rural

9,6 / 10 (11 hodnocení)

V ubytování LA ANTIGUA CASA DEL ASTRONOMO Casa Rural máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. LA ANTIGUA CASA DEL ASTRONOMO Casa Rural se nachází v Ricote a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a stolnímu tenisu. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je k dispozici gril a v okolí se lze věnovat cyklistice. LA ANTIGUA CASA DEL ASTRONOMO Casa Rural stojí 27 km od Parroquia San Juan Bautista a 42 km od divadla Villa de Molina. Na mezinárodní letiště Region de Murcia je to 72 km.

Casica de Perintín
Casica de Perintín

9,2 / 10 (18 hodnocení)

V ubytování Casica de Perintín máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casica de Perintín se nachází pouhých 150 metrů od Rio Segury a nabízí zahradu a terasu s grilem. Ubytování nabízí klidné ubytování v Ojósu, 40 km od Murcie. V okolí se můžete věnovat pěší turistice nebo kanoistice. Dům má zařízenou terasu a výhled na řeku a hory. Je vybavený TV s plochou obrazovkou, pohovkou a myčkou nádobí. Wi-Fi je k dispozici za malý příplatek. Perintin Cottage je součástí ekologické farmy La Era de Oxox, kde si můžete vybrat a koupit vlastní bio potraviny. Přístav Cartagena je vzdálený 95 km.

Domicilio de Vida
Domicilio de Vida

Domicilio de Vida se nachází v obci Ricote, pouhých 15 km od města Parroquia San Juan Bautista, a nabízí venkovní bazén, sdílený lounge a sdílenou kuchyň. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Vila má 4 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. V okolí se lze věnovat pěší turistice a cyklistice. Vila stojí 40 km od muzea výtvarného umění Murcia a 41 km od římského mostu. Na mezinárodní letiště Region de Murcia je to 63 km.