Ubytování ve městě Rial

Město Rial se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Rial nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Rial

Casa do Ache
Casa do Ache

10 / 10 (12 hodnocení)

Tento kamenný dům má venkovní bazén a okouzlující zahradu s výhledem na ústí Galicie Pontevedra. Nachází se v Rialu a nabízí pokoje ve venkovském stylu s TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnou. Casa Rural do Ache má pokoje s kamennými zdmi a dřevěnými stropními trámy. Všechny mají krásný výhled do zahrady a některé mají také vlastní balkon. Hosté, kteří si rezervují celý objekt, mohou využívat sdílenou kuchyň, kde si mohou připravit vlastní jídlo. V zahradě je k dispozici gril. Casa Rural do Ache se nachází 20 minut jízdy od oblíbeného letoviska Sanxenxo a má dobrý přístup k dálnici AP9. Na letiště Vigo dojedete za 30 minut.

Amplia casa junto al mar con jacuzzi
Amplia casa junto al mar con jacuzzi

8,8 / 10 (27 hodnocení)

Amplia casa junto al mar con jacuzzi se nachází v Rialu a nabízí klimatizované ubytování s vlastním bazénem, výhledem na moře a terasou. Nabízí zahradu a gril. Tento prázdninový dům má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté mohou využívat vířivku. Amplia casa junto al mar con jacuzzi stojí 600 metrů od pláže Padrón a 33 km od Estación Maritima. Na letiště Vigo je to 36 km.