Ubytování ve městě Revolta

Město Revolta se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Revolta nabízíme 12 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Revolta

Casa Mariano
Casa Mariano

9,3 / 10 (77 hodnocení)

Casa Mariano se nachází v obci Revolta, 1,3 km od pláže Praia da Lanzada, a nabízí sezónní venkovní bazén, bezplatné soukromé parkoviště, zahradu a terasu. Tento 2hvězdičkový penzion nabízí bezplatné Wi-Fi a bar. Některé pokoje mají balkon s výhledem na bazén. Penzion poskytuje ubytování v pokojích s psacím stolem, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnou, ložním prádlem a ručníky. Standardem je také šatní skříň. Casa Mariano podává denně kontinentální snídani. Na místě je dětské hřiště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření, cyklistice a relaxovat u pláže. Casa Mariano stojí 2,1 km od pláže Lapa a 2,6 km od pláže Praia de Gorda. Na letiště Vigo je to 69 km.

Apartamentos Lanceata
Apartamentos Lanceata

9,2 / 10 (69 hodnocení)

Apartamentos Lanceata se nachází v obci Revolta, 26 km od města Vigo. Pontevedra je vzdálená 18 km. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Apartmány mají terasu, posezení a jídelní kout. V kuchyni je myčka nádobí. K dispozici je sporák, mikrovlnná trouba, toustovač a kávovar. Ve vlastní koupelně najdete bidet a fén. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Apartamentos Lanceata stojí 9 km od města Sanxenxo. Na letiště Vigo je to 70 km.

Natura Petit Hotel
Natura Petit Hotel

9,1 / 10 (212 hodnocení)

Natura Petit Hotel se nachází ve městě Sanxenxo, pouhých 15 minut chůze od pláže Lanzada, a nabízí restauraci a bar, kde se podávají regionální vína. Volný Ve všech prostorách je dostupné Wi-Fi a klimatizace. Každý pokoj má dřevěný nábytek v tradičním stylu a vlastní koupelnu se sprchou nebo vanou. Některé pokoje mají také výhled na moře. Nature Petit Hotel má také sluneční terasu a na požádání je k dispozici služba praní prádla. Do národního parku Islas Atlánticas dojedete lodí za 45 minut. Na letiště Vigo je to 30 km a do Santiaga de Compostela 40 minut jízdy.

Apartamento Con Piscina en Fonte de Ons4
Apartamento Con Piscina en Fonte de Ons4

8,7 / 10 (6 hodnocení)

Apartamento Con Piscina en Fonte de Ons4 se nachází ve městě Revolta, 1,7 km od pláže Praia da Lanzada, 2,2 km od pláže Lapa a 2,7 km od pláže Praia de Area Gorda. Tento apartmán se nachází 26 km od ostrova Cortegada a 42 km od vlakového nádraží Pontevedra. Apartmán má samostatnou ložnici, koupelnu a posezení. K dispozici je venkovní bazén a terasa. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Apartmán je vzdálený 38 km od radnice Pontevedra a baziliky Santa Maria. Na letiště Vigo je to 68 km.

Hotel Bonaire
Hotel Bonaire

8,6 / 10 (378 hodnocení)

Hotel Bonaire se nachází 1 km od pláže A Lanzada a nabízí nepřetržitě otevřenou recepci. Wi-Fi je dostupné zdarma. Jednoduše zařízené pokoje mají TV a vlastní koupelnu s vanou nebo sprchou. Většina z nich má balkon a k dispozici je ložní prádlo a ručníky. Hotel stojí 9 km od písečné pláže Playa de Silgar. Na letiště Santiago de Compostela dojedete za necelou hodinu.

CASA PORTELA APARTAMENTOS
CASA PORTELA APARTAMENTOS

8,6 / 10 (96 hodnocení)

V ubytování CASA PORTELA APARTAMENTOS máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. CASA PORTELA APARTAMENTOS se nachází 1,6 km od pláže Praia da Lanzada a nabízí ubytování, restauraci, terasu, bar a zázemí pro vodní sporty. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Všechny apartmány mají terasu, kuchyňský kout s lednicí a mikrovlnnou troubou a vlastní koupelnu s bidetem. Nechybí ani toustovač a kávovar. Na místě je k dispozici dětské hřiště a v okolí se můžete věnovat pěší turistice. Ubytování je vzdálené 2,1 km od pláže Lapa a 2,7 km od pláže Praia de Gorda. Na letiště Vigo je to 68 km.

Hotel Ria Toxa
Hotel Ria Toxa

8,3 / 10 (689 hodnocení)

V ubytování Hotel Ria Toxa máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Hotel Ria Toxa se nachází v chráněné přírodní oblasti Sanxenxo, 200 metrů od ústí řeky Arousa. Tento hotel nabízí zahradu se sezónním venkovním bazénem a bezplatné Wi-Fi. Ria Toxa má pokoje s TV, psacím stolem a vlastní koupelnou s vanou. K dispozici je ložní prádlo a ručníky. V hotelu je kavárna a snack bar, kde si můžete vychutnat drink. K dispozici je také stolní tenis a dětské hřiště. Obchody a restaurace jsou vzdálené pouhých 200 metrů. Personál nepřetržitě otevřené recepce vám poskytne informace o tom, co vidět a dělat v galicijském regionu Rias Baixas. Za pouhých 5 minut dojedete na poloostrov O Grove a pláž A Lanzada je vzdálená jen 1 km. Do centra Sanxenxo dojedete asi za 10 minut.

Hotel Los Naranjos
Hotel Los Naranjos

8,3 / 10 (167 hodnocení)

Hotel Los Naranjos má vyhřívaný venkovní bazén a nachází se pouhých 900 metrů od pláže Playa de la Lanzada. Ve společných prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Los Naranjos má prostorné pokoje s vlastní koupelnou s toaletními potřebami. Všechny pokoje mají topení, bezpečnostní schránku a TV. Některé mají balkon s výhledem na moře nebo do krajiny. Venkovní bazén je obklopen velkou zahradou s lehátky a sprchami. K dispozici je také dětské hřiště. Hotel Los Naranjos má světlou kavárnu s vnitřním a venkovním posezením, bar a restauraci s mořskými plody. K dispozici je také diskotéka a TV místnost. Na požádání lze zajistit obědové balíčky. Hotel se nachází jen 7 km od centra Sanxenxo a 6 km od O Grove. Personál vám ochotně poskytne informace o okolí.

Hotel Casa Marín
Hotel Casa Marín

8 / 10 (410 hodnocení)

V ubytování Hotel Casa Marín máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Marin se nachází ve městě Revolta, 15 minut chůze od pláže A Lanzada, a nabízí bezplatné Wi-Fi připojení. Za 10 minut dojedete od Sanxenxo. K dispozici je bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách a terasa s výhledem na moře. Všechny pokoje mají dlážděnou podlahu, TV s plochou obrazovkou a šatní skříň. Každý má vlastní koupelnu s vanou a toaletními potřebami zdarma. Některé pokoje mají balkon s výhledem na moře. Hotel má restauraci a café bar. Podávají se zde pokrmy místní kuchyně připravené z kvalitních surovin. Hotel má turistické informace. Dálnice E1 a Pontevedra jsou vzdálené asi 30 minut jízdy.

Apartamentos Revolta Sanxenxo 3000
Apartamentos Revolta Sanxenxo 3000

6,7 / 10 (504 hodnocení)

Apartamentos Revolta Sanxenxo 3000 se nachází ve městě Revolta, 1,7 km od pláže Praia da Lanzada a 2,2 km od pláže Lapa, a nabízí sezónní venkovní bazén. Apartmány mají plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem, TV a vlastní koupelnu s vanou nebo sprchou. Všechny apartmány mají posezení a jídelní kout. Apartmán je vzdálený 2,8 km od pláže Praia de Gorda a 26 km od ostrova Cortegada. Na letiště Vigo je to 68 km.

Apartamentos Revo Salinas 3000
Apartamentos Revo Salinas 3000

6,4 / 10 (378 hodnocení)

Apartamentos Revo Salinas 3000 se nachází ve městě Revolta, nedaleko pláže Praia da Lanzada a Lapa, a nabízí sezónní venkovní bazén a zahradu. Všechny apartmány mají plně vybavenou kuchyň s lednicí, posezení, TV, pračku a vlastní koupelnu s vanou nebo sprchou. Apartmán je vzdálený 2,3 km od pláže Praia de Gorda a 2,8 km od pláže Praia de Foxos. Na letiště Vigo je to 69 km.

Apartamentos Playa de la Lanzada 3000
Apartamentos Playa de la Lanzada 3000

6,3 / 10 (70 hodnocení)

Apartamentos Playa de la Lanzada 3000 se nachází ve městě Revolta, 1,7 km od pláže Praia da Lanzada a 2,2 km od pláže Lapa, a nabízí sezónní venkovní bazén. Všechny apartmány mají TV a plně vybavenou kuchyň s lednicí, mikrovlnnou troubou a kávovarem. Apartmán je vzdálený 2,8 km od pláže Praia de Gorda a 26 km od ostrova Cortegada. 68 km od letiště Vigo.