Ubytování ve městě Retorta

Město Retorta se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Retorta nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Retorta

Apartamentos San Román
Apartamentos San Román

9,8 / 10 (337 hodnocení)

Apartamentos San Román se nachází ve městě Retorta a nabízí sezónní venkovní bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má terasu, výhled do zahrady, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. K dispozici je také varná deska, kávovar a rychlovarná konvice. Hosté mohou relaxovat v zahradě. Apartamentos San Román stojí 18 km od kongresového a výstavního centra a 19 km od katedrály Lugo. Na letiště Santiago de Compostela je to 83 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Casa Castrelo
Casa Castrelo

6,6 / 10 (91 hodnocení)

Casa Castrelo se nachází v Retortě a nabízí výhled do zahrady, zahradu, sdílený lounge, terasu a bar. Ve vlastní koupelně najdete sprchu, bezplatné toaletní potřeby a fén. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Casa Castrelo stojí 19 km od kongresového a výstavního centra a katedrály Lugo. Na letiště Santiago de Compostela je to 84 km.