Ubytování ve městě Requeixo

Město Requeixo se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Requeixo nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Requeixo

Las Casitas de Requeixo
Las Casitas de Requeixo

9,3 / 10 (24 hodnocení)

Las Casitas de Requeixo se nachází v Requeixo, 23 km od lyžařského střediska Manzaneda a 6 km od Chandrexa de Queixa. Pokoje jsou vybavené TV s plochou obrazovkou. K vybavení patří kávovar. Standardem je vlastní koupelna se sprchou. K dispozici jsou také bezplatné toaletní potřeby a fén. V okolí se můžete věnovat různým aktivitám včetně kanoistiky a pěší turistiky. Las Casitas de Requeixo leží 66 km od Allarizu a Ourense. Naše oblast byla nedávno začleněna do Ribeira Sacr.

Vista Estrelada
Vista Estrelada

9,2 / 10 (15 hodnocení)

V ubytování Vista Estrelada máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Vista Estrelada se nachází v Requeixo a nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Výhled směřuje do zahrady. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je zahrada a v okolí se můžete věnovat pěší turistice. Letiště Bragança je vzdálené 111 km.