Ubytování ve městě Regules

Město Regules se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Regules nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Regules

Casona Valle de Soba
Casona Valle de Soba

9,4 / 10 (43 hodnocení)

Casona Valle de Soba sídlí v kamenném venkovském domě obklopeném zelenými zahradami. Nachází se v Regules u řeky Gándara. Nabízí vytápěné pokoje s vlastní koupelnou s toaletními potřebami zdarma a fénem. Některé pokoje mají bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Casona Valle de Soba nabízí večeře na vyžádání. K dispozici je také sdílený lounge s krbem. Laredo a jeho pláže jsou vzdálené 35 minut jízdy. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice, jízdě na kajaku a horolezectví. Do měst Bilbao a Santander dojedete autem za hodinu. Parkování na místě je zdarma. V některých pokojích se lze po předchozí žádosti ubytovat se psy.

La Casa Del Puente
La Casa Del Puente

8,6 / 10 (337 hodnocení)

La Casa del Puente se nachází v údolí Soba a nabízí pokoje, apartmány a apartmá s výhledem na řeku Gándara a hory. Nabízí vířivku a saunu. Většina pokojů má vlastní vířivku. Hotel sídlí v půvabném domě z 50. let 20. století a nabízí elegantní moderní pokoje a apartmány s balkonem a satelitní TV s plochou obrazovkou. V koupelně najdete hydromasážní vanu nebo sprchu. Wi-Fi je dostupné zdarma. Součástí komplexu je kavárna s barem a terasou s výhledem na řeku. K dispozici je také salonek s krbem. Personál přepážky s turistickými informacemi vám doporučí okolí. Do letoviska Laredo s plážemi dojedete autem za pouhých 35 minut a do parku Collados del Asón je to 13 km. Casa del Puente stojí asi hodinu jízdy od měst Bilbao a Santander.