Ubytování ve městě Ramallosa

Město Ramallosa se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Ramallosa nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ramallosa

Pazo Pias P
Pazo Pias P

7,6 / 10 (721 hodnocení)

Pazo Pias P nabízí ubytování v Nigránu. Penzion má terasu, výhled do zahrady a restauraci. Na místě je soukromé neplacené parkoviště. Pazo Pias P poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Některé pokoje mají TV s plochou obrazovkou. K dispozici je také sdílený lounge. Pazo Pias P stojí 15 km od Viga a 38 km od Pontevedry. Na letiště Vigo je to 20 km.

Apartamento Playa América
Apartamento Playa América

Apartamento Playa América se nachází asi 1,6 km od pláže Playa America a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem na město. Apartmán sídlí v budově z roku 2010, 2,8 km od pláže Santa Marta a 18 km od Estación Maritima. Tento apartmán má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu s bidetem. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. Apartmán je vzdálený 40 km od golfového hřiště Ria de Vigo a 15 km od Národního institutu sociálního zabezpečení. Na letiště Vigo je to 25 km.