Ubytování ve městě Quinto

Město Quinto se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Quinto nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Quinto

El Mirador
El Mirador

8,1 / 10 (7 hodnocení)

El Mirador se nachází v Quintu, 44 km od náměstí Plaza España Zaragoza, 44 km od Forum Romanum a 42 km od arény Principe Felipe. Nabízí zahradu, sdílený lounge a terasu. K dispozici je restaurace a gril. Apartmán má 2 oddělené ložnice, 1 koupelnu a obývací pokoj. Personál recepce hovoří katalánsky a francouzsky a ochotně vám podá informace o okolí. Na místě je dětské hřiště. El Mirador stojí 43 km od zemského muzea Zaragoza a 44 km od rodinného paláce Palafox. Na letiště Zaragoza je to 57 km.

CASA RURAL PARAJE LUCO
CASA RURAL PARAJE LUCO

8 / 10 (3 hodnocení)

CASA RURAL PARAJE LUCO se nachází v Quintu a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a tenisu. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál recepce vám ochotně poskytne informace o okolí. K dispozici je gril. Ubytování je vzdálené 44 km od náměstí Plaza España Zaragoza a římského fóra. CASA RURAL PARAJE LUCO stojí 57 km od letiště Zaragoza. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Pension Plaza
Pension Plaza

7,9 / 10 (169 hodnocení)

Pension Plaza se nachází v Quintu, 44 km od náměstí Plaza España Zaragoza. Nabízí bar, gril a výhled na město. Ubytování je vzdálené 44 km od Forum Romanum, 42 km od arény Principe Felipe a 43 km od Provinciálního muzea Zaragoza. Nabízí možnost ubytování s domácími mazlíčky a bezplatné Wi-Fi. Penzion poskytuje ubytování v pokojích s šatní skříní. Pension Plaza poskytuje ubytování v pokojích s vlastní koupelnou se sprchou a toaletními potřebami zdarma, TV s plochou obrazovkou, klimatizací a v některých případech také s terasou. Všechny pokoje mají ložní prádlo a ručníky. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří česky, anglicky a španělsky. Pension Plaza stojí 44 km od rodinného paláce Palafox a parku Jose Antonio Labordeta. Na letiště Zaragoza je to 56 km.

Pension Rioja
Pension Rioja

5,7 / 10 (15 hodnocení)

Pension Rioja se nachází v městečku Quinto de Ebro, 1,5 km od vlakového nádraží, a nabízí restauraci a bar. K dispozici jsou obědové balíčky. Najdete v nich TV, šatní skříň a vlastní koupelnu s vanou. K řece Ebro dojdete za 10 minut. Do Zaragozy dojedete autem za 35 minut.