Ubytování ve městě Quintanilla del Agua

Město Quintanilla del Agua se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Quintanilla del Agua nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Quintanilla del Agua

casaruraltiarosa
casaruraltiarosa

9,5 / 10 (23 hodnocení)

Casaruraltiarosa se nachází v obci Quintanilla del Agua v Kastilii a Leonu a nabízí balkon. Tento apartmán se nachází 31 km od opatství Santo Domingo de Silos a 44 km od kostela La Merced. Tento apartmán má přístup na terasu, 5 samostatných ložnic a plně vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Apartmán je vzdálený 44 km od muzea Burgos a 46 km od Kolosea Burgos. Na letiště Burgos je to 52 km.

El Perfume Del Almendro
El Perfume Del Almendro

9,5 / 10 (2 hodnocení)

El Perfume Del Almendro se nachází v Quintanilla del Agua, 44 km od muzea Burgos a 46 km od Kolosea Burgos. Nabízí zahradu a výhled na město. Venkovský dům má neplacené soukromé parkoviště a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Tento venkovský dům má DVD přehrávač, kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 4 ložnice a 4 koupelny se sprchou a vířivkou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Venkovský dům má také gril. El Perfume Del Almendro stojí 31 km od opatství Santo Domingo de Silos a 44 km od kostela La Merced. Na letiště Burgos je to 52 km.

4 bedrooms house with furnished terrace at Quintanilla del Agua
4 bedrooms house with furnished terrace at Quintanilla del Agua

Quintanilla del Agua se nachází ve městě Quintanilla del Agua, 31 km od opatství Santo Domingo de Silos, 44 km od kostela La Merced a 45 km od konferenčního centra Forum Evolucion Burgos, a nabízí ubytování se zařízenou terasou a grilem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Muzeum Burgos je vzdálené 44 km a Koloseum Burgos 46 km. Prázdninový dům má 4 ložnice, TV a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Prázdninový dům stojí 45 km od muzea lidské evoluce a 46 km od kláštera Santa María Real de las Huelgas. Na letiště Burgos je to 52 km.