Ubytování ve městě Quintana

Město Quintana se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Quintana nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Quintana

Balcón de la Len
Balcón de la Len

9,3 / 10 (186 hodnocení)

Balcón de la Len se nachází v obci Quintana de Soba a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, výhledem na hory a přístupem do vířivky. Hosté mohou využívat gril a terasu. Balcón de la Len leží 63 km od Noja a 45,4 km od Lareda. 59,4 km od letiště Santander. Ubytování zajišťuje bezplatnou kyvadlovou dopravu na letiště.

Camino de la Torre
Camino de la Torre

9,2 / 10 (115 hodnocení)

Camino de la Torre - Ruralsoba se nachází v Quintaně de Soba, 60 km od Santanderu, a nabízí gril a výhled na hory. Přírodní park Collados del Asón je vzdálený 2,5 km. Všechny apartmány jsou vybavené TV. Některé apartmány mají posezení a/nebo jídelní kout. V kuchyni je toustovač, lednice a varná deska. Ve vlastní koupelně najdete vanu nebo sprchu. Nechybí ani ručníky. Camino de la Torre - Ruralsoba stojí 47 km od Suances a 36 km od Castro-Urdiales. Na letiště Santander je to 55 km.

El Jardin de las Magnolias Hotel
El Jardin de las Magnolias Hotel

9,2 / 10 (25 hodnocení)

El Jardin de las Magnolias Hotel se nachází v Quintana de Soba a nabízí zahradu, terasu, restauraci a bar. K dispozici je pokojová služba, služba concierge a organizace výletů. Pokoje mají šatní skříň. El Jardin de las Magnolias Hotel poskytuje pokoje s vlastní koupelnou s bidetem a toaletními potřebami zdarma, bezplatným Wi-Fi a v některých případech také s výhledem na město. Všechny pokoje mají ložní prádlo a ručníky. Každé ráno se podává à la carte, kontinentální nebo vegetariánská snídaně. V okolí hotelu El Jardin de las Magnolias se můžete věnovat pěší turistice a dalším aktivitám. Na letiště Santander je to 53 km.

Las maletas del pasiego
Las maletas del pasiego

Las maletas del pasiego se nachází ve městě Quintana, 40 km od přístavu Santander, 41 km od přístavu Puerto Chico a festivalového paláce Santander, a nabízí zahradu. Prázdninový dům má balkon a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a kulečníku. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 44 km od kasina El Sardinero a paláce La Magdalena. Na letiště Santander je to 35 km.

Apartamentos La Plazuela
Apartamentos La Plazuela

8,6 / 10 (70 hodnocení)

Apartamentos La Plazuela se nachází ve městě Quintana de Soba a nabízí terasu a výhled na hory. Santander je 60 km daleko. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Všechny apartmány mají terasu, jídelní kout a posezení s TV s plochou obrazovkou. Ve všech je kuchyň s myčkou nádobí a sporákem. K dispozici je také mikrovlnná trouba, toustovač, lednice a kávovar. Ve vlastní koupelně najdete vanu nebo sprchu a fén. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Santander je to 55 km.