Ubytování ve městě Quintana de Soba

Město Quintana de Soba se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Quintana de Soba nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Quintana de Soba

Balcón de la Len
Balcón de la Len

9,3 / 10 (186 hodnocení)

Balcón de la Len se nachází v obci Quintana de Soba a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, výhledem na hory a přístupem do vířivky. Hosté mohou využívat gril a terasu. Balcón de la Len leží 63 km od Noja a 45,4 km od Lareda. 59,4 km od letiště Santander. Ubytování zajišťuje bezplatnou kyvadlovou dopravu na letiště.

Camino de la Torre
Camino de la Torre

9,2 / 10 (115 hodnocení)

Camino de la Torre - Ruralsoba se nachází v Quintaně de Soba, 60 km od Santanderu, a nabízí gril a výhled na hory. Přírodní park Collados del Asón je vzdálený 2,5 km. Všechny apartmány jsou vybavené TV. Některé apartmány mají posezení a/nebo jídelní kout. V kuchyni je toustovač, lednice a varná deska. Ve vlastní koupelně najdete vanu nebo sprchu. Nechybí ani ručníky. Camino de la Torre - Ruralsoba stojí 47 km od Suances a 36 km od Castro-Urdiales. Na letiště Santander je to 55 km.

El Jardin de las Magnolias Hotel
El Jardin de las Magnolias Hotel

9,2 / 10 (25 hodnocení)

El Jardin de las Magnolias Hotel se nachází v Quintana de Soba a nabízí zahradu, terasu, restauraci a bar. K dispozici je pokojová služba, služba concierge a organizace výletů. Pokoje mají šatní skříň. El Jardin de las Magnolias Hotel poskytuje pokoje s vlastní koupelnou s bidetem a toaletními potřebami zdarma, bezplatným Wi-Fi a v některých případech také s výhledem na město. Všechny pokoje mají ložní prádlo a ručníky. Každé ráno se podává à la carte, kontinentální nebo vegetariánská snídaně. V okolí hotelu El Jardin de las Magnolias se můžete věnovat pěší turistice a dalším aktivitám. Na letiště Santander je to 53 km.

Apartamentos La Plazuela
Apartamentos La Plazuela

8,6 / 10 (70 hodnocení)

Apartamentos La Plazuela se nachází ve městě Quintana de Soba a nabízí terasu a výhled na hory. Santander je 60 km daleko. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Všechny apartmány mají terasu, jídelní kout a posezení s TV s plochou obrazovkou. Ve všech je kuchyň s myčkou nádobí a sporákem. K dispozici je také mikrovlnná trouba, toustovač, lednice a kávovar. Ve vlastní koupelně najdete vanu nebo sprchu a fén. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Santander je to 55 km.