Ubytování ve městě Puebla Tornesa

Město Puebla Tornesa se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Puebla Tornesa nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Puebla Tornesa

Casa Nuri de Rei La Pobla Tornesa
Casa Nuri de Rei La Pobla Tornesa

9,6 / 10 (47 hodnocení)

V ubytování Casa Nuri de Rei La Pobla Tornesa máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Nuri de Rei La Pobla Tornesa se nachází 10 minut jízdy od pouště Les Palmes a nabízí terasu a hernu s kulečníkem. Volný V tomto venkovském domě je dostupné Wi-Fi. Tento klimatizovaný dům má vířivku, terasu s výhledem na hory, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s myčkou nádobí. Má 2 vlastní koupelny s vanou a sprchou. Hosté mohou relaxovat na terase. Na místě nebo v okolí se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně stolního tenisu, pěší turistiky, cyklistiky a golfu. Casa Nuri de Rei La Pobla Tornesa se nachází 20 minut jízdy od města Castellón. Písečná pláž Benicàssim je vzdálená 27 km.

Villa Marmudella
Villa Marmudella

Villa Marmudella se nachází v Puebla Tornesa a nabízí klimatizované ubytování s terasou. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Vila má 4 ložnice, 3 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Ermita de Santa Lucía Vila stojí 39 km od obce y San Benet a 41 km od pevnosti Castillo de Xivert. Villa Marmudella stojí 13 km od letiště Castellón-Costa Azahar.

Villa con piscina y jardín en pleno parque natural
Villa con piscina y jardín en pleno parque natural

Villa con piscina y jardín en pleno parque natural se nachází v obci Puebla Tornesa a nabízí venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Klimatizovaná vila má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté mohou využívat vířivku. Ermita de Santa Lucía Villa con piscina y jardín en pleno parque natural stojí 39 km od města y San Benet a 41 km od pevnosti Castillo de Xivert. Na letiště Castellón-Costa Azahar je to 13 km.