Ubytování ve městě Puebla de Vallbona

Město Puebla de Vallbona se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Puebla de Vallbona nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Puebla de Vallbona

Casa Tambor
Casa Tambor

9,8 / 10 (6 hodnocení)

Casa Tambor se nachází v Puebla de Vallbona, 24 km od kostela sv. Mikuláše a 26 km od baziliky de la Virgen de los Desamparados. Nabízí sezónní venkovní bazén a klimatizaci. Prázdninový dům se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté mohou využívat vířivku. Casa Tambor stojí 26 km od parku Jardines de Monforte a zoo Bioparc Valencia. Na letiště Valencia je to 22 km.

Maravisa
Maravisa

9,2 / 10 (79 hodnocení)

V ubytování Maravisa máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Maravisa se nachází v Puebla de Vallbona a nabízí venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na bazén. Nabízí vlastní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Tento bed and breakfast má TV s plochou obrazovkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Každé ráno se zde podává kontinentální snídaně. Maravisa stojí 21 km od kostela sv. Mikuláše a 22 km od baziliky de la Virgen de los Desamparados. Na letiště Valencia je to 19 km.

La Colina
La Colina

8,3 / 10 (24 hodnocení)

La Colina nabízí ubytování s výhledem do zahrady, venkovním bazénem a terasou, asi 25 km od kostela sv. Mikuláše. Prázdninový dům se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Prázdninový dům má 7 ložnic, 5 koupelen, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na bazén. Prázdninový dům stojí 27 km od baziliky de la Virgen de los Desamparados a parku Jardines de Monforte. Na letiště Valencia je to 23 km.

Pensión Les Eres
Pensión Les Eres

8,1 / 10 (142 hodnocení)

V ubytování Pensión Les Eres máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Pensión Les Eres se nachází v Puebla de Vallbona, 21 km od kostela sv. Mikuláše. Nabízí sezónní venkovní bazén, pokoje vhodné pro alergiky, bezplatné Wi-Fi a terasu. Ubytování je vzdálené 22 km od zahrad Jardines de Monforte, Bioparc Valencia a Turia Gardens. Hotel je nekuřácký a stojí 22 km od baziliky de la Virgen de los Desamparados. Penzion stojí 22 km od Národního muzea keramiky a dekorativního umění González Martí a 23 km od vlakového nádraží Norte. Na letiště Valencia je to 19 km.

Adosado Calle Mar Cantabrico
Adosado Calle Mar Cantabrico

7,8 / 10 (55 hodnocení)

V ubytování Adosado Calle Mar Cantabrico máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Adosado Calle Mar Cantabrico nabízí ubytování s výhledem do zahrady, venkovním bazénem, terasou a barem, asi 22 km od kostela sv. Mikuláše. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 3 ložnice a přímý přístup na balkon. Tento klimatizovaný prázdninový dům má TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí, posezení, pračku a 2 koupelny s bidetem, sprchou a vířivkou. Hosté mohou využívat vířivku. Adosado Calle Mar Cantabrico stojí 23 km od baziliky de la Virgen de los Desamparados a parku Jardines de Monforte. Na letiště Valencia je to 20 km.