Ubytování ve městě Puebla de Benifasar

Město Puebla de Benifasar se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Puebla de Benifasar nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Puebla de Benifasar

La CasetA
La CasetA

9,6 / 10 (51 hodnocení)

La CasetA se nachází v Puebla de Benifasar a nabízí terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Tento venkovský dům nabízí ubytování s balkonem. Tento klimatizovaný venkovský dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a fénem. K dispozici je také TV s plochou obrazovkou, posezení, pračka a 2 koupelny s vanou. Po dni stráveném pěší turistikou, rybaření nebo kanoistikou mohou hosté relaxovat ve společném salonku. Na letiště Castellón-Costa Azahar je to 97 km.

Hotel La Tinensa
Hotel La Tinensa

9,3 / 10 (17 hodnocení)

La Tinensa se nachází ve městě La Pobla de Benifassa a nabízí restauraci a snack bar. Hotel se nachází v přírodním parku La Tinença de Benifassà a některé pokoje mají působivý výhled na okolní krajinu. Ve společných prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Všechny pokoje mají satelitní TV s plochou obrazovkou. Ve všech je koupelna s vanou a toaletními potřebami zdarma. V restauraci La Tinensa se podávají snídaně, obědy a večeře. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a rybaření. La Tinensa leží 130 km od letiště Reus.

Loft Cuco
Loft Cuco

9 / 10 (88 hodnocení)

Loft Cuco se nachází v Puebla de Benifasar. Prázdninový dům má 1 ložnici, kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 1 koupelnu s fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat cyklistice. Letiště Castellón-Costa Azahar je vzdáleno 97 km.

Casa Yayo
Casa Yayo

9 / 10 (40 hodnocení)

Casa Yayo se nachází v Pueble de Benifasar ve Valencii a nabízí balkon. Prázdninový dům má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou, fénem a pračkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat cyklistice. Na letiště Castellón-Costa Azahar je to 97 km.

Casa Manolita
Casa Manolita

8,9 / 10 (54 hodnocení)

Casa Manolita se nachází uprostřed přírody v Puebla de Benifasar. Tento vytápěný penzion nabízí bezplatné Wi-Fi a sdílený lounge. Casa Manolita poskytuje pokoje s odhalenými dřevěnými trámy, kamennými zdmi, topením a šatní skříní. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu se sprchou. K dispozici je ložní prádlo a ručníky. Casa Manolita má nepřetržitě otevřenou recepci a sdílenou kuchyň. Na místě a v okolí se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně cyklistiky, jízdy na koni a rybaření.

Moli l'Abad
Moli l'Abad

8,8 / 10 (126 hodnocení)

Camping Moli L'Abad se nachází v malebném prostředí přírodního parku Tinença de Benifança, jen 3 km od přírodního parku Ports. Nabízí bungalovy v rustikálním stylu a společný venkovní bazén. Každý bungalov má TV a zařízenou terasu s výhledem na bazén nebo hory. Většina má kuchyňský kout s mikrovlnnou troubou a lednicí. Některé bungalovy mají vlastní koupelnu. Ručníky nejsou zahrnuty v ceně. Restaurace se specializuje na místní kuchyni, grilované maso a čerstvé ryby. Má také terasu s výhledem na řeku Sénia. K dispozici je také sdílený gril, stolní tenis, tenisový kurt a dětské hřiště. V restauraci a na recepci je zdarma dostupné Wi-Fi. Camping Moli L'Abad se nachází v blízkosti přehrady Ulldecona. Cesta autem na pobřeží trvá přibližně 40 minut.