Ubytování ve městě Praves

Město Praves se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Praves nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Praves

Casa Madrazo
Casa Madrazo

9,3 / 10 (134 hodnocení)

Casa Madrazo se nachází v Praves a nabízí výhled do zahrady, sezónní venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge, terasu a gril. Tento venkovský dům nabízí Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Casa Madrazo má TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s toaletními potřebami zdarma, fénem a bidetem. Některé apartmány mají kuchyň s lednicí, varnou deskou a toustovačem. Každé ráno se podává snídaně formou bufetu. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a cyklistice. Casa Madrazo stojí 29 km od přístavu Santander a 31 km od Puerto Chico. Venkovský dům je vzdálený 28 km od letiště Santander a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.

El valle de Lis
El valle de Lis

8,7 / 10 (11 hodnocení)

Útulný prázdninový dům pro dovolenou, který se nachází v obci Praves s vynikajícím přístupem na dálnici. Ubytování je vzdálené pouhých 30 km od Santanderu, 15 km od pláží Isla a Noja a 23 km od parku Cabárceno. V domě se mohou ubytovat 2-4 osoby, má 3 ložnice, všechny s manželskou postelí a plně vybavené povlečení a ručníky, kuchyň s pračkou, sklokeramickou varnou deskou, troubou, mikrovlnnou troubou, kávovarem a nádobím, 1 koupelna a v obývacím pokoji si můžete vychutnat náš dřevěný krb během nejchladnějších dnů. Všechny pokoje mají topení a Wi-Fi. Kromě toho má dům terasu s venkovním stolem, kde si můžete vychutnat den grilování.