Ubytování ve městě Pozo-Estrecho

Město Pozo-Estrecho se nachází v regionu Murcie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Pozo-Estrecho nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Pozo-Estrecho

Casa Rural El Vergel
Casa Rural El Vergel

9 / 10 (4 hodnocení)

V ubytování Casa Rural El Vergel máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural El Vergel se nachází 27 km od klubu La Manga a nabízí ubytování s terasou, rychlovarnou konvicí a výhledem na hory. Tento venkovský dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný venkovský dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny s bidetem a sprchou. K dispozici je také posezení, pračka a 3 koupelny s toaletními potřebami zdarma. Venkovský dům má venkovní bazén a terasu. Casa Rural El Vergel stojí 45 km od přístavu Puerto Deportivo Tomas Maestre a 11 km od golfového rezortu Mar Menor. Na mezinárodní letiště Region de Murcia je to 20 km.

Spacious holiday home in Cartagena with private pool
Spacious holiday home in Cartagena with private pool

Prostorný prázdninový dům Cartagena se soukromým bazénem a tenisovým kurtem se nachází v Pozo-Estrecho, 29 km od klubu La Manga, 46 km od přístavu Puerto Deportivo Tomas Maestre a 18 km od golfového rezortu Mar Menor. Tento prázdninový dům se nachází 29 km od golfového hřiště La Manga Club South a 34 km od Faro de Cabo de Palos. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, TV a kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je zahrada, gril a venkovní bazén. Spacious holiday home in Cartagena with private pool stojí 28 km od golfového hřiště La Manga Club North a 29 km od golfového hřiště La Manga Club West. Na mezinárodní letiště Region de Murcia je to 25 km.

Tasteful holiday home in Cartagena with private pool
Tasteful holiday home in Cartagena with private pool

Vkusný prázdninový dům in Cartagena with private pool se nachází v Pozo-Estrecho, 29 km od La Manga Clubu, 46 km od Puerto Deportivo Tomas Maestre a 18 km od Mar Menor Golf Resort. Tento prázdninový dům se nachází 29 km od golfového hřiště La Manga Club South a 34 km od Faro de Cabo de Palos. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, TV a kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je zahrada, gril a venkovní bazén. Tastful holiday home in Cartagena with private pool stojí 28 km od golfového hřiště La Manga Club North a 29 km od golfového hřiště La Manga Club West. Na mezinárodní letiště Region de Murcia je to 25 km.