Ubytování ve městě Pousada

Město Pousada se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Pousada nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Pousada

Hotel Donas e Cabaleiros
Hotel Donas e Cabaleiros

9,4 / 10 (33 hodnocení)

Hotel Donas e Cabaleiros se nachází v Pousadě a nabízí výhled na hory, restauraci, sdílený lounge, bar, zahradu, celoroční venkovní bazén a terasu. Aparthotel poskytuje bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Apartmány mají klimatizaci, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s jídelním koutem a vlastní koupelnu s toaletními potřebami zdarma. K dispozici je lednice, mikrovlnná trouba a kávovar. Hotel Donas e Cabaleiros podává každé ráno kontinentální snídani. Nabízí 1hvězdičkové ubytování s vířivkou a termální koupelí. Na místě je k dispozici dětské hřiště a v okolí hotelu Donas e Cabaleiros se můžete věnovat pěší turistice. Aparthotel stojí 23 km od katedrály Santiago de Compostela a 31 km od kongresového centra Santiago de Compostela. Na letiště Santiago de Compostela je to 16 km.

Cabañas Enoturismo María Manuela
Cabañas Enoturismo María Manuela

9,1 / 10 (238 hodnocení)

Cabañas Enoturismo María Manuela se nachází v Pousadě, 22 km od katedrály Santiago de Compostela a 18 km od kongresového centra Santiago de Compostela. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, zahradou s terasou a vířivkou. K dispozici je také vířivka a vířivka. Apartmány mají klimatizaci, plně vybavenou kuchyň s jídelním koutem, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou, bezplatnými toaletními potřebami a fénem. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. V okolí se lze věnovat cyklistice. Cabañas Enoturismo María Manuela stojí 19 km od vyhlídky a 13 km od Pazo de Oca. Na letiště Santiago de Compostela je to 15 km.