Ubytování ve městě Pomar

Město Pomar se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Pomar nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Pomar

Posada Fernanda
Posada Fernanda

9,2 / 10 (393 hodnocení)

Posada Fernanda se nachází v obci Pomar, 39 km od mostu Vizcaya a 42 km od výstaviště Bilbao. Nabízí ubytování se zahradou, terasou a bezplatným Wi-Fi. Ubytování je vzdálené 46 km od stanice metra San Mamés, 47 km od stadionu San Mamés a 47 km od konferenčního centra Euskalduna a koncertní síně. Všechny pokoje mají šatní skříň a TV s plochou obrazovkou. Standardem je vlastní koupelna se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Posada Fernanda podává kontinentální snídani. Ubytování je vzdálené 48 km od Guggenheimova muzea a 49 km od muzea výtvarného umění. Na letiště Bilbao je to 47 km.

El ParaÍso de Guriezo
El ParaÍso de Guriezo

7,8 / 10 (242 hodnocení)

El ParaÍso de Guriezo se nachází v obci Pomar, 40 km od mostu Vizcaya, a nabízí ubytování s bezplatnou půjčovnou jízdních kol, bezplatným soukromým parkovištěm, zahradou a terasou. Ubytování je vzdálené asi 43 km od výstaviště Bilbao, 48 km od stanice metra San Mamés a 48 km od stadionu San Mamés. Penzion nabízí vířivku, nepřetržitě otevřenou recepci a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Některé pokoje mají vlastní koupelnu a výhled na hory. V Pomaru a okolí se můžete věnovat cyklistice. Ubytování je vzdálené 49 km od konferenčního centra Euskalduna a koncertní síně a 50 km od Guggenheimova muzea. Letiště Bilbao je ve vzdálenosti 48 km.