Ubytování ve městě Polientes

Město Polientes se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Polientes nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Polientes

Casa Pepin
Casa Pepin

10 / 10 (1 hodnocení)

Casa Pepin nabízí ubytování s terasou v obci Polientes. Na letiště Burgos je to 80 km.

Molino Tejada
Molino Tejada

9,3 / 10 (230 hodnocení)

V ubytování Molino Tejada máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Molino Tejada se nachází v Polientes, 45 km od Reinosy, a nabízí bezplatné Wi-Fi a gril. Crespo je 28 km daleko. Na místě je soukromé neplacené parkoviště. Některé apartmány mají kuchyňský kout s mikrovlnnou troubou. Molino Tejada má také saunu. Na místě si můžete zdarma půjčit jízdní kola a v okolí se věnovat kanoistice. Molino Tejada stojí 72 km od lyžařského střediska Alto Campoo, 80 km od letiště Burgos a 150 km od letiště Bilbao.

El Cuartelillo Viejo
El Cuartelillo Viejo

9 / 10 (211 hodnocení)

Venkovský dům El Cuartelillo Viejo se nachází v obci Polientes v údolí Valderredible a nabízí atraktivní výhled na hory. El Cuartelillo má světlé pokoje s ústředním topením, plazmovou TV, širokými skříněmi a vlastní koupelnou s fénem a toaletními potřebami zdarma. Postele mají peřiny v zimě a v létě lehké povlečení. Tento venkovský dům si zachoval původní strukturu s odhalenými dřevěnými trámy a kamennými zdmi. K dispozici je společná TV místnost se stolními hrami, bar a terasa. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Personál recepce Cuartelillo Viejo vám poskytne turistické informace o okolí. Aguilar de Campoo je vzdálen 40 minut jízdy a Burgos 76 km.

Hostal Sanpatiel
Hostal Sanpatiel

8,2 / 10 (217 hodnocení)

Hostal Sanpatiel se nachází v obci Polientes a nabízí výhled na okolní krajinu. Nabízí restauraci a pokoje s dostatkem přirozeného světla a bezplatným Wi-Fi. Hostal Sanpatiel má pohodlné pokoje s TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnou s toaletními potřebami zdarma. Restaurace se specializuje na regionální kuchyni a nabízí bohatý výběr masa. Okolí je ideální pro pěší turistiku a cykloturistiku. K přehradě Ebro dojedete od penzionu za 20 minut. Do Santanderu dojedete za 1 hodinu.

Posada La Olma
Posada La Olma

7,9 / 10 (160 hodnocení)

Posada La Olma se nachází v obci Polientes a nabízí restauraci, bar a bezplatné Wi-Fi. Penzion má rodinné pokoje. Vybrané pokoje mají kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří pěší turistika a cyklistika. Na místě si můžete půjčit jízdní kola. Na letiště Burgos je to 80 km.