Ubytování ve městě Piedrafita

Město Piedrafita se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Piedrafita nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Piedrafita

As Miguiñas do Cebreiro
As Miguiñas do Cebreiro

9,7 / 10 (386 hodnocení)

As Miguiñas do Cebreiro se nachází v Piedrafitě. Nabízí klasicky zařízené pokoje s vlastní koupelnou a TV s plochou obrazovkou. Pokoje s parketovou podlahou a vlastní koupelnou. Ve všech pokojích je zdarma dostupné Wi-Fi. Město O Cebreiro je vzdálené 4 km. Jděte.

Casa Pazos, Pedrafita do Cebreiro
Casa Pazos, Pedrafita do Cebreiro

8,5 / 10 (945 hodnocení)

Casa Pazos, Pedrafita do Cebreiro se nachází v obci Piedrafita, 45 km od římských dolů Las Médulas. Nabízí turistické informace, pokoje vhodné pro alergiky, restauraci, bar a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Ubytování je nekuřácké a je vzdálené 46 km od jezera Carucedo. Všechny pokoje v penzionu mají psací stůl, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Casa Pazos, Pedrafita do Cebreiro stojí 46 km od vesnice Piornedo. Na letiště A Coruña je to 150 km.

Casa García
Casa García

8,5 / 10 (320 hodnocení)

Casa García se nachází v obci Piedrafita a nabízí sdílený lounge, terasu, restauraci a bar. Ubytování je vzdálené 45 km od římských dolů Las Médulas, 46 km od jezera Carucedo a 46 km od vesnice Piornedo. K dispozici je pokojová služba a bezplatné Wi-Fi. Všechny pokoje v penzionu mají šatní skříň, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Casa García podává denně kontinentální snídani. Ubytování je vzdálené 50 km od hradu Ponferrada. Na letiště A Coruña je to 150 km.