Ubytování ve městě Pido

Město Pido se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Pido nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Pido

Apartamentos Nevandi
Apartamentos Nevandi

9,3 / 10 (212 hodnocení)

V ubytování Apartamentos Nevandi máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartamentos Nevandi se nachází v obci Pido, 3,5 km od lanovky Fuente Dé, a nabízí terasu a ubytování s bezplatným Wi-Fi a kuchyní. Některé mají balkon a/nebo terasu. Apartmán je vzdálený 20 km od kláštera Santo Toribio de Liebana a 29 km od kostela Santa Maria de Lebeña. Na letiště Santander je to 124 km.

Vivienda Rural Sobrevilla II
Vivienda Rural Sobrevilla II

9,3 / 10 (3 hodnocení)

Vivienda Rural Sobrevilla II se nachází v přírodní rezervaci Picos de Europa. Město Fuente Dé je vzdálené 5 minut jízdy a Potes 20 km. Nabízí kamenné zdi, odhalené dřevěné trámy a pokoje s nádherným výhledem na hory. Hosté mohou využívat sdílený obývací pokoj s krbem. Restaurace Sobre Villa se nachází 500 metrů od hotelu a nabízí typické místní pokrmy k snídani, obědu a večeři a speciální piknikové menu pro výlety do hor. V okolí se můžete věnovat jízdě na koni, cyklistice, rybaření a kanoistice. Vivienda Rural Sobrevilla II stojí 84 km od města Llanes a 2 hodiny jízdy od letiště Santander.