Ubytování ve městě Perlunes

Město Perlunes se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Perlunes nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Perlunes

Casa de Aldea Las Cuendias
Casa de Aldea Las Cuendias

Casa de Aldea Las Cuendias se nachází v Perlunes a nabízí sdílený lounge a gril. Tento prázdninový dům má zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Asturias je to 79 km.

Apartamentos Rurales Las Cuendias
Apartamentos Rurales Las Cuendias

8,7 / 10 (3 hodnocení)

Nachází se v přírodní rezervaci Somiedo, Apartamentos Rurales Las Cuendias nabízí vytápěné apartmány s vlastní terasou a působivým výhledem na hory. Horská vesnice Pola de Somiedo je vzdálená 7 km. Všechny apartmány v rustikálním stylu mají odhalené kamenné zdi, dřevěné podlahy a stropy. Útulný obývací pokoj má krb, TV s plochou obrazovkou a rozkládací pohovku. Kuchyňský kout je vybavený mikrovlnnou troubou, lednicí, kávovarem a jídelním stolem. K dispozici je ložnice s manželskou postelí a koupelna s vanou nebo sprchou. V Pola de Somiedo najdete restaurace, obchody a supermarkety. Vesnice má také turistické informace. Apartamentos Rurales Las Cuendias se nachází v údolí Perlunes a v okolí vedou různé turistické stezky. Do Ovieda je to 80 km.