Ubytování ve městě Periedo

Město Periedo se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Periedo nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Periedo

Preciosos apartamentos a 15 minutos de Comillas
Preciosos apartamentos a 15 minutos de Comillas

9,3 / 10 (9 hodnocení)

Preciosos apartamentos a 15 minutos de Comillas se nachází v Periedu, 38 km od přístavu Santander a 39 km od Puerto Chico. Všechny apartmány mají posezení, rozkládací pohovku, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň. Apartmán je vzdálený 39 km od festivalového paláce Santander a kasina El Sardinero. Preciosos apartamentos a 15 minutos de Comillas leží 34 km od letiště Santander.

Posada Vallejo
Posada Vallejo

8,8 / 10 (119 hodnocení)

Posada Vallejo se nachází 2 km od centra Cabezon de la Sal a je dům z 18. století se zahradní terasou a grilem. K dispozici je nepřetržitě otevřený bar a bezplatné Wi-Fi v pokojích. Rustikální vytápěné pokoje mají dřevěné podlahy, psací stůl, TV a šatní skříň. Ve vlastní koupelně najdete fén a bezplatné toaletní potřeby. K dispozici je herna a TV místnost s krbem. Vallejo má snack bar a na požádání lze připravit obědové balíčky. K dispozici je také snídaně ve středomořském stylu. Za příplatek je k dispozici služba praní a žehlení prádla. K dispozici je bezplatné parkoviště a snadný přístup k dálnici A8. Santillana del Mar je vzdálené 8 km a Santander 30 km.

La Casa de la Bolera
La Casa de la Bolera

8,4 / 10 (16 hodnocení)

La Casa de la Bolera se nachází v Periedu, 38 km od přístavu Santander, 39 km od Puerto Chico a 39 km od festivalového paláce Santander. Ubytování bylo postaveno v roce 2018 a má terasu. Prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj a 2 koupelny s fénem a vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 39 km od kasina El Sardinero a 40 km od Campo Municipal de Golf Matalenas. Letiště Santander je ve vzdálenosti 35 km.