Ubytování ve městě Peñarroya de Tastavins

Město Peñarroya de Tastavins se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Peñarroya de Tastavins nabízíme 8 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Peñarroya de Tastavins

Apartamentos La Pastora
Apartamentos La Pastora

9,4 / 10 (106 hodnocení)

Apartamentos La Pastora se nachází v Peñarroya de Tastavins a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, TV s plochou obrazovkou a bezplatnou půjčovnu kol. Apartmány mají výhled na město, posezení, pračku, plně vybavenou kuchyň s lednicí a vlastní koupelnu s bezplatnými toaletními potřebami a fénem. K vybavení patří myčka nádobí, mikrovlnná trouba, varná deska a kávovar. Na místě je dětské hřiště a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Apartamentos La Pastora stojí 48 km od přístavu Els. Na letiště Castellón-Costa Azahar je to 99 km.

CASA CARRANCLANC
CASA CARRANCLANC

9,3 / 10 (6 hodnocení)

CASA CARRANCLANC se nachází v Peñarroya de Tastavins a nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Tento apartmán sídlí v budově z roku 2009, 48 km od přístavů Els. Apartmán má ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Castellón-Costa Azahar je to 99 km.

Masia de la Serra de la Cogulla
Masia de la Serra de la Cogulla

9,2 / 10 (11 hodnocení)

Masia de la Serra de la Cogulla se nachází v obci Peñarroya de Tastavins v Aragonii a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Venkovský dům má také terasu. Po dni stráveném pěší turistikou nebo jízdou na kole mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Na letiště Castellón-Costa Azahar je to 92 km.

Mas de Nofre
Mas de Nofre

8,9 / 10 (87 hodnocení)

V ubytování Mas de Nofre máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Venkovský dům Mas de Nofre se nachází uprostřed přírody, 6,2 km od vesnice Peñarroya de Tastavíns, a nabízí panoramatický výhled na hory. Tento rustikální dům má útulný krb a zařízenou verandu. Tento venkovský dům má posezení s TV a otevřený obývací pokoj. V kuchyni je mikrovlnná trouba, pračka a nádobí. Venkovský dům stojí 10 minut jízdy od obce Rocas de lo Masmut a v okolí se můžete věnovat horolezectví, pěší turistice nebo cyklistice. Santuario de la Virgen de la Fuente zapsané na seznamu světového dědictví UNESCO je vzdálené 10 minut jízdy autem. Letiště Zaragoza a Reus jsou vzdálená 150 km.

Mas de Salvador
Mas de Salvador

8,9 / 10 (82 hodnocení)

V ubytování Mas de Salvador máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Mas de Salvador se nachází v Peñarroya de Tastavins, 43 km od přístavu Els, a nabízí výhled do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a vlastní koupelnu se sprchou. Nechybí ani varná deska a kávovar. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, věnovat se pěší turistice nebo cyklistice nebo relaxovat v zahradě a využívat gril. Na letiště Castellón-Costa Azahar je to 106 km.

Masia Del Aragones
Masia Del Aragones

8,7 / 10 (116 hodnocení)

V ubytování Masia Del Aragones máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Masia del Aragones sídlí ve zrekonstruované věži z 16. století, 3,1 km od Peñarroya de Tastavins. Tento hotel nabízí bezplatnou kontinentální snídani, restauraci a bar. Všechny vytápěné pokoje mají kamenné zdi, dlážděné podlahy, šatní skříň a vlastní koupelnu s vanou. Všechny pokoje mají výhled na okolní hory. Hotel má sdílený lounge a velkou zahradu. Na místě jsou také hospodářská zvířata. Všechna jídla v restauraci jsou domácí a zahrnují místní produkty vypěstované v okolí. Masia del Aragones stojí 150 km od Zaragozy.

Hostal Tastavins
Hostal Tastavins

8,6 / 10 (11 hodnocení)

V ubytování Hostal Tastavins máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Hostal Tastavins se nachází v Peñarroya de Tastavins, 48 km od přístavu Els, a nabízí sdílený lounge, terasu, bar a bezplatné Wi-Fi. Na skleničku si můžete zajít do snack baru. Všechny pokoje mají šatní skříň, TV s plochou obrazovkou a některé také balkon. Hostal Tastavins poskytuje pokoje s ložním prádlem a ručníky. Každé ráno se podává à la carte nebo kontinentální snídaně. Hostal Tastavins provozuje restauraci, která podává americkou, argentinskou a italskou kuchyni. Na požádání lze připravit i vegetariánské pokrmy. Na letiště Castellón-Costa Azahar je to 99 km.

Casa el Ferrer
Casa el Ferrer

8,1 / 10 (23 hodnocení)

V ubytování Casa el Ferrer máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa el Ferrer se nachází asi 48 km od přístavu Els a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem do zahrady. Apartmán má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s vanou nebo sprchou. K dispozici je také posezení a 2 koupelny. Na letiště Castellón-Costa Azahar je to 99 km.