Ubytování ve městě Pedreña

Město Pedreña se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Pedreña nabízíme 10 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Pedreña

Casa Bahía Santander
Casa Bahía Santander

9,9 / 10 (36 hodnocení)

Casa Bahía Santander se nachází asi 500 metrů od pláže El Rostro a nabízí ubytování se zahradou, patiem a výhledem na moře. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, windsurfingu a rybaření. Prázdninový dům má 3 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Na místě si můžete půjčit jízdní kola a v okolí se věnovat kanoistice. Casa Bahía Santander stojí 2,9 km od pláže Somo a 21 km od přístavu Santander. Na letiště Santander je to 19 km.

Casa independiente en Cantabria
Casa independiente en Cantabria

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Casa independiente en s výhledem na moře Cantabria nabízí ubytování s balkonem a kávovarem, asi 400 metrů od pláže El Rostro. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, windsurfingu a potápění. Prázdninový dům má 5 ložnic, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, kabelovou TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se můžete věnovat rybaření a kanoistice. Prázdninový dům stojí 2,9 km od pláže Somo a 21 km od přístavu Santander. Na letiště Santander je to 19 km.

Apartamentos el Proel
Apartamentos el Proel

9,2 / 10 (171 hodnocení)

Apartamentos el Proel se nachází ve městě Pedreña v Kantabrii, 1,4 km od pláže El Rostro. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, dětským hřištěm, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm. Apartmány mají plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou. K dispozici je také terasa. Apartamentos el Proel stojí 20 km od přístavu Santander a 21 km od Puerto Chico. Na letiště Santander je to 18 km.

Miralmar
Miralmar

9,1 / 10 (11 hodnocení)

Miralmar se nachází asi 400 metrů od pláže El Rostro a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem na město. Tento apartmán nabízí výhled na moře a hory a bezplatné Wi-Fi. Apartmán má TV s plochou obrazovkou. Kuchyň je vybavená lednicí, sporákem, mikrovlnnou troubou a kávovarem. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Apartmán je vzdálený 2,9 km od pláže Somo a 21 km od přístavu Santander. Letiště Santander je ve vzdálenosti 19 km.

hotel la trainera
hotel la trainera

9 / 10 (302 hodnocení)

V ubytování hotel la trainera máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Jednohvězdičkový hotel la trainera se nachází ve městě Pedreña a nabízí výhled na pláž, terasu, restauraci a bar. Tento 1hvězdičkový hotel nabízí bezplatné Wi-Fi, pokojovou službu a turistické informace. Hotel je nekuřácký a nachází se 200 metrů od pláže El Rostro. Všechny pokoje jsou vybavené psacím stolem. Pokoje v hotelu la trainera mají vlastní koupelnu s bidetem a fénem, TV s plochou obrazovkou, klimatizaci a některé také terasu. Všechny pokoje mají lednici. V okolí Pedreña se můžete věnovat pěší turistice a dalším aktivitám. Hotel la trainera stojí 21 km od přístavu Santander a 22 km od Puerto Chico. Na letiště Santander je to 19 km.

Posada de Pedreña
Posada de Pedreña

8,6 / 10 (485 hodnocení)

Posada Pedreña stojí na 500 m2 krásných zahrad, pouhých 300 metrů od pláže a 20 minut jízdy od centra Santanderu.Má salonek s krbem a knihovnu. Dům je zařízen v rustikálním stylu s kamennými zdmi, dubovými trámy a starožitným nábytkem. Nabízí pokoje s výhledem na záliv Santander, TV, ústředním topením, vlastní koupelnou s fénem a bezplatným Wi-Fi. Posada Pedreña podává za příplatek snídani, která zahrnuje džusy, čaj, kávu, pečivo, toasty a čerstvé ovoce. Personál vám může zajistit výlety a zajistit motorové čluny, které jezdí do Santanderu každých 15 minut. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Nejbližší autobusová zastávka je vzdálená pouhých 100 metrů a do 1 km od penzionu najdete 3 golfová hřiště. Přírodní rezervace Cabarceno je vzdálená 10 minut jízdy a pláže Somo a Laredo 3 km. Na letiště Santander je to 12 km.

Casa Raquel
Casa Raquel

8,2 / 10 (30 hodnocení)

Casa Raquel se nachází v obci Pedreña, necelý 1 km od pláže El Rostro a 20 km od přístavu Santander. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a zahradu s terasou a výhledem na moře. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu s bidetem a fénem. K dispozici je také mikrovlnná trouba, varná deska a kávovar. V okolí se lze věnovat pěší turistice a rybaření. Casa Raquel stojí 21 km od Puerto Chico a festivalového paláce Santander. Na letiště Santander je to 18 km.

Precioso apartamento junto al Golf de Pedreña
Precioso apartamento junto al Golf de Pedreña

Precioso apartamento junto al Golf de Pedreña se nachází ve městě Pedreña, 21 km od přístavu Santander, 22 km od Puerto Chico a 22 km od festivalového paláce Santander. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Pláž El Rostro je vzdálená 800 metrů a pláž Somo 2,5 km. Tento apartmán se 2 ložnicemi má bezplatné Wi-Fi, TV s plochou obrazovkou, pračku a kuchyň se sporákem a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 25 km od kasina El Sardinero a paláce La Magdalena. Na letiště Santander je to 19 km.

3 bedrooms house with sea view enclosed garden and wifi at Pedrena 1 km away from the beach
3 bedrooms house with sea view enclosed garden and wifi at Pedrena 1 km away from the beach

Dům se 3 ložnicemi, výhledem na moře, uzavřenou zahradou a Wi-Fi v Pedreně Ubytování stojí 1 km od pláže ve městě Pedreña, 1,6 km od pláže El Rostro, 21 km od přístavu Santander a 22 km od Puerto Chico. Nabízí gril, výhled do zahrady a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Prázdninový dům má 3 ložnice, TV a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, mikrovlnnou troubou a varnou deskou. Prázdninový dům stojí 22 km od festivalového paláce Santander a 24 km od kasina El Sardinero. Na letiště Santander je to 19 km a pláž Pedrena je vzdálená 1 km.

Se alquila casa en pedreña
Se alquila casa en pedreña

Se alquila casa en pedreña is located in Pedreña, 1.5 km from El Rostro Beach, 20 km from Santander Port, and 21 km from Puerto Chico. It features garden views and free WiFi throughout the property. This holiday home is equipped with 1 bedroom, a flat-screen TV, and a kitchen. Santander Festival Palace is 21 km from the holiday home, while El Sardinero Casino is 23 km away. The nearest airport is Santander Airport, 18 km from Se alquila casa en pedreña.