Ubytování ve městě Parbayón

Město Parbayón se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Parbayón nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Parbayón

APARTAMENTO GARAJE PROPIO, CON BUENA UBICACION
APARTAMENTO GARAJE PROPIO, CON BUENA UBICACION

9,2 / 10 (30 hodnocení)

APARTAMENTO GARAJE PROPIO, CON BUENA UBICACION se nachází v Parbayónu, 14 km od přístavu Santander, 15 km od Puerto Chico a 15 km od festivalového paláce Santander. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště. Tento apartmán má 1 ložnici, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 18 km od kasina El Sardinero a paláce La Magdalena. Na letiště Santander je to 9 km.

El Rincón de Parbayón
El Rincón de Parbayón

8,7 / 10 (31 hodnocení)

El Rincón de Parbayón se nachází v Parbayónu, 15 km od Puerto Chico a 15 km od festivalového paláce Santander. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. 14 km od přístavu Santander. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má terasu, výhled do zahrady, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 18 km od kasina El Sardinero a paláce La Magdalena. Letiště Santander je vzdálené 9 km.

Villa LA PERLA con piscina privada
Villa LA PERLA con piscina privada

8 / 10 (7 hodnocení)

Villa LA PERLA con piscina privada se nachází v Parbayónu a nabízí venkovní bazén, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Vila má 4 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 3 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila stojí 15 km od přístavu Santander a 16 km od přístavu Puerto Chico. Villa LA PERLA con piscina privada stojí 10 km od letiště Santander.

Posada Casa de Julia
Posada Casa de Julia

7,6 / 10 (538 hodnocení)

Posada Casa de Julia inn se nachází v Parbayónu, 16 km od Santanderu, a nabízí terasu, bar a restauraci. Do přírodního parku Parque de Cabárceno dojedete autem za 15 minut. Posada Casa de Julia poskytuje pokoje s výhledem na hory, topením, TV, šatní skříní a vlastní koupelnou s fénem a toaletními potřebami zdarma. K dispozici je ložní prádlo, ručníky a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Posada Casa de Julia Restaurant podává tradiční místní kuchyni. Přírodní rezervace Macizo de Peña Cabarga je vzdálená 20 minut jízdy. 27 km od letoviska Santillana del Mar. Za 15 minut dojedete na letiště Santander.

Acogedor apartamento en Parbayón
Acogedor apartamento en Parbayón

Acogedor apartamento en Parbayón se nachází v Parbayónu, 15 km od Puerto Chico, 15 km od festivalového paláce Santander a 17 km od kasina El Sardinero. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi. 14 km od přístavu Santander. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má 2 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, myčkou nádobí, pračkou, mikrovlnnou troubou a toustovačem. Apartmán je vzdálený 18 km od paláce La Magdalena a poloostrova Magdalena. Acogedor apartamento en Parbayón stojí 8 km od letiště Santander.