Ubytování ve městě Paratella

Město Paratella se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Paratella nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Paratella

Holiday Home Fonsala by Interhome
Holiday Home Fonsala by Interhome

10 / 10 (1 hodnocení)

Holiday Home Fonsala by Interhome se nachází v Paratelle a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Nabízí bezplatné Wi-Fi připojení ve všech prostorách a soukromé parkoviště. je k dispozici na místě. Prázdninový dům má 3 ložnice, satelitní TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí, pračku a 2 koupelny se sprchou. Prázdninový dům je vzdálený 36 km od Terra Natura a aquaparku Aqua Natura. Na letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je to 89 km.

3 bedrooms appartement with private pool enclosed garden and wifi at Benimarco
3 bedrooms appartement with private pool enclosed garden and wifi at Benimarco

Apartmán 3 bedrooms appartement with private pool closed garden and wifi at Benimarco se nachází v Paratelle a nabízí gril, bezplatné Wi-Fi a výhled na bazén. Nabízí venkovní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má 3 ložnice, satelitní TV a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Apartmán je vzdálený 38 km od aquaparku Aqua Natura a 41 km od aquaparku Aqualandia. Na letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je to 91 km.