Ubytování ve městě Paradela

Město Paradela se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Paradela nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Paradela

2 bedrooms house with wifi at Paradela
2 bedrooms house with wifi at Paradela

10 / 10 (1 hodnocení)

2 bedrooms house with wifi at Paradela se nachází v Paradele, 36 km od katedrály Lugo a římských hradeb. Nabízí zázemí pro grilování. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 2 ložnice a plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem. Na letiště Santiago de Compostela je to 98 km.

Chalets Tito Gómez Meis
Chalets Tito Gómez Meis

9,8 / 10 (5 hodnocení)

Chalets Tito Gómez Meis se nachází v obci Paradela v Galicii, 47 km od Estación Maritima. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu s bidetem a toaletními potřebami zdarma. K vybavení patří myčka nádobí, mikrovlnná trouba, varná deska a kávovar. Chalets Tito Gómez Meis stojí 12 km od ostrova Cortegada a 23 km od vlakového nádraží Pontevedra. Na letiště Vigo je to 50 km.