Ubytování ve městě Panzano

Město Panzano se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Panzano nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Panzano

Guara Rural
Guara Rural

9 / 10 (179 hodnocení)

V ubytování Guara Rural máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Guara Rural se nachází v Panzanu v Aragonii a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Apartmány mají terasu nebo balkon s výhledem na hory a do zahrady, klimatizaci, posezení, kabelovou TV s plochou obrazovkou a kuchyň. K vybavení patří lednice, sporák, myčka nádobí a kávovar. Na místě je k dispozici gril a v okolí se můžete věnovat rybaření a cyklistice. Guara Rural stojí 35 km od kongresového centra Huesca a 36 km od divadla Olympia. Na letiště Lleida-Alguaire je to 117 km.

Camping Cañones de Guara y Formiga
Camping Cañones de Guara y Formiga

8,6 / 10 (120 hodnocení)

Apartamentos Cañones de Guara y Formiga estan ubicados en la Sierra de Guara, paraiso del barranquismo y lugar privilegiado para prakticky car barranquismo. Los bungalows son de madera. Tienen una capacidad para 5-6 personas, con cocina, nevera, baño, salón de estar, terraza con mesa, bancos y calefacción. Aire acondicionado opcional. Se encuentran a 28km de Huesca y a 2km del Cañon del rio Formiga.

Apartamentos Cañones de Guara y Formiga
Apartamentos Cañones de Guara y Formiga

8,6 / 10 (81 hodnocení)

V ubytování Apartamentos Cañones de Guara y Formiga máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartamentos Cañones de Guara y se nachází v pohoří Sierra de Guara. Formiga nabízí plně vybavené apartmány v rustikálním stylu s restaurací a sezónním venkovním bazénem. Všechny apartmány mají 1 ložnici s manželskou postelí, koupelnu se sprchou a otevřený obývací pokoj s jídelnou a plně vybaveným kuchyňským koutem. Všechny mají terasu, pračku a TV. Na místě je restaurace a zahrada s grilem. Apartamentos Cañones de Guara y Formiga leží asi 5 minut jízdy od vesnice Panzano a 30 km od města Huesca.