Ubytování ve městě Pampaneira

Město Pampaneira se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Pampaneira nabízíme 12 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Pampaneira

CASA ANGEL PAMPANEIRA 3 HAB 2 BAÑOS FACIL ACCESO
CASA ANGEL PAMPANEIRA 3 HAB 2 BAÑOS FACIL ACCESO

9,8 / 10 (22 hodnocení)

CASA ANGEL PAMPANEIRA 3 HAB 2 BAÑOS FACIL ACCESO se nachází ve městě Pampaneira. Tento prázdninový dům nabízí klimatizované ubytování s bezplatným Wi-Fi. Prázdninový dům má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou, toaletními potřebami zdarma a pračkou. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 77 km.

Dreams Alpujarra
Dreams Alpujarra

9,7 / 10 (344 hodnocení)

V ubytování Dreams Alpujarra máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Dreams Alpujarra se nachází ve městě Pampaneira a nabízí výhled na řeku, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má terasu, výhled na hory, posezení, satelitní TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. K vybavení patří varná deska, toustovač, kávovar a rychlovarná konvice. Dreams Alpujarra nabízí také dětské hřiště. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, věnovat se pěší turistice nebo cyklistice nebo relaxovat v zahradě a využívat gril. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 72 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Casita Paloma
Casita Paloma

9,5 / 10 (70 hodnocení)

Casita Paloma se nachází v obci Pampaneira v Andalusii a nabízí balkon a výhled na hory. Nabízí výhled na město a moře a bezplatné Wi-Fi. Tento apartmán má 1 ložnici, kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je k dispozici terasa a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Casita Paloma stojí 78 km od letiště Federica Garcii Lorcy Granada-Jaen.

Casa Martina Pampaneira
Casa Martina Pampaneira

9,5 / 10 (61 hodnocení)

V ubytování Casa Martina Pampaneira máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Martina Pampaneira se nachází v obci Pampaneira. Nabízí výhled na hory a je vzdálen 53 km od Motrilu. Apartmán má 4 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, kabelovou TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a balkon s výhledem na město. Na místě je terasa a v okolí se lze věnovat pěší turistice a cyklistice. Casa Martina Pampaneira stojí 66 km od Granady a 81 km od Almuñécaru. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 73 km.

Casas cueva El Castaño
Casas cueva El Castaño

9,4 / 10 (17 hodnocení)

Casas cueva El Castaño se nachází v obci Pampaneira a nabízí ubytování s terasou a výhledem na město. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Apartmány mají TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu s vanou nebo sprchou, vířivkou a fénem a kuchyň s lednicí, mikrovlnnou troubou a varnou deskou. Všechny apartmány mají balkon s výhledem na hory. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 77 km.

Casa Pepo
Casa Pepo

9,3 / 10 (31 hodnocení)

Casa Pepo se nachází v obci Pampaneira a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a šipkám. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 3 ložnice, obývací pokoj, satelitní TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat cyklistice. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 78 km.

Estrella de las Nieves
Estrella de las Nieves

9,2 / 10 (840 hodnocení)

Estrella de las Nieves se nachází v národním parku Sierra Nevada a nabízí fantastický výhled na soutěsku Barranco de Poqueira. Nabízí venkovní bazén a klimatizované pokoje s vlastním balkonem. Okouzlující interiér kombinuje rustikální a moderní prvky. Všechny pokoje mají bezplatné Wi-Fi, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s fénem. Penzion Estrella de las Nieves stojí 20 km od obce Trevélez s malým výběrem obchodů a restaurací. Do Granady dojedete autem za něco málo přes hodinu. Soukromé hotelové parkoviště lze využívat za příplatek.

CASA M'GUIRE
CASA M'GUIRE

9,2 / 10 (12 hodnocení)

CASA M'GUIRE se nachází ve městě Pampaneira. K dispozici je bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má 2 ložnice, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a toustovačem, pračku a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 76 km.

Hostal Pampaneira
Hostal Pampaneira

9 / 10 (344 hodnocení)

Hostal Pampaneira nabízí ubytování v obci Pampaneira. Všechny pokoje mají TV. Hostal Pampaneira stojí 34 km od Granady a 18 km od Sierra Nevady. Letiště Federico García Lorca je vzdáleno 46 km.

Poqueira House
Poqueira House

9 / 10 (6 hodnocení)

Poqueira House se nachází v obci Pampaneira. 25 km od Motrilu. Prázdninový dům má 3 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a balkon s výhledem na hory. V okolí se lze věnovat cyklistice. Prázdninový dům stojí 34 km od Granady a 38 km od Almuñécaru. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdáleno 46 km. El cliente debera abonar el 50% del monto total de la reserva, al momento de reservar el alojamiento, sin excepcion. De no cumplimentar el pago de la seña requerida en un plazo maximo de 48hs., la reserva quedara sin efecto y las fechas elegidas quedaran liberadas.

Casa Rural Vata Pampaneira
Casa Rural Vata Pampaneira

8,9 / 10 (28 hodnocení)

Casa Rural Vata Pampaneira se nachází v obci Pampaneira v Andalusii a nabízí balkon. Tento apartmán má výhled na hory a řeku a bezplatné Wi-Fi. Apartmán má terasu, výhled na město, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem. K dispozici jsou také 2 koupelny se sprchou a toaletními potřebami zdarma, ručníky a ložní prádlo. K dispozici je také gril. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdálené 76 km.

Casa Pampaneira 3 Hab 2 baños Terraza+Chimenea
Casa Pampaneira 3 Hab 2 baños Terraza+Chimenea

8,2 / 10 (39 hodnocení)

V ubytování Casa Pampaneira 3 Hab 2 baños Terraza+Chimenea máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Pampaneira 3 Hab 2 baños se nachází v obci Pampaneira v Andalusii. Terraza+Chimenea má balkon a výhled na město. Prázdninový dům má 1 ložnici, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s mikrovlnnou troubou a lednicí, pračku a 1 koupelnu s bidetem. K dispozici je také terasa. Casa Rural Pampaneira 3 stojí 23 km od Lanjarónu. Hab 2 baños Terraza+Chimenea leží 47 km od Motrilu. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 88 km.