Ubytování ve městě Os Peares

Město Os Peares se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Os Peares nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Os Peares

Casa Anita - Ribeira Sacra
Casa Anita - Ribeira Sacra

8,9 / 10 (18 hodnocení)

Casa Anita - Ribeira Sacra se nachází v Os Peares a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, zahradu, sdílený lounge, Wi-Fi zdarma a výhled na hory. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a stolnímu tenisu. Prázdninový dům má terasu s výhledem na město, 4 ložnice, obývací pokoj, kabelovou TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté mohou využít termální koupel. Casa Anita - Ribeira Sacra má dětské hřiště a gril. Ubytování je vzdálené 24 km od termálních pramenů v Burgasu a 23 km od výstaviště Auditorium. Na letiště Vigo je to 113 km.

Casa Alpargateiro
Casa Alpargateiro

7,1 / 10 (17 hodnocení)

Casa Alpargateiro se nachází v Os Peares, 20 km od termálních pramenů As Burgas a 19 km od výstaviště Auditorium. K dispozici je plně vybavená koupelna se sprchou a fénem. Hosté mohou využívat zahradu a v okolí se věnovat pěší turistice. Casa Alpargateiro stojí 40 km od golfového hřiště Pazo da Touza. Na letiště Vigo je to 109 km.