Ubytování ve městě Orós Alto

Město Orós Alto se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Orós Alto nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Orós Alto

Casa A'Pajera
Casa A'Pajera

9,7 / 10 (3 hodnocení)

Casa A'Pajera se nachází asi 45 km od národního parku Ordesa a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem na hory. 15 km od přírodního parku Lacuniacha a 48 km od vlakového nádraží Canfranc. Tato chata má 4 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Casa A'Pajera stojí 50 km od královského kláštera San Juan de la Peña a 32 km od hory Peña Telera. Na letiště Pau Pyrénées je to 110 km.

Apartamentos Cañardo Autural
Apartamentos Cañardo Autural

8,8 / 10 (48 hodnocení)

Apartamentos Cañardo Autural se nachází v Orós Alto v Aragonii, 44 km od národního parku Ordesa. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, sdíleným loungem a neplaceným soukromým parkovištěm. Venkovský dům má terasu, výhled na město, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu se sprchou. K dispozici je také mikrovlnná trouba, varná deska, toustovač a kávovar. Apartamentos Cañardo Autural má terasu a v okolí se můžete věnovat lyžování a cyklistice. Ubytování je vzdálené 15 km od přírodního parku Lacuniacha a 48 km od vlakového nádraží Canfranc. Na letiště Pau Pyrénées je to 110 km.