Ubytování ve městě Olocau

Město Olocau se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Olocau nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Olocau

La Casa Del Forn
La Casa Del Forn

9,7 / 10 (15 hodnocení)

La Casa Del Forn se nachází 36 km od kostela sv. Mikuláše a 38 km od baziliky de la Virgen de los Desamparados. Nabízí bezplatné Wi-Fi a terasu. K dispozici je také balkon. Tento prázdninový dům má 4 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 38 km od zahrad Jardines de Monforte a zoo Bioparc Valencia. Letiště Valencia je ve vzdálenosti 34 km.

Casa Descansa
Casa Descansa

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Casa Descansa se nachází v Olocau a nabízí ubytování s terasou nebo balkonem, bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou, sezónní venkovní bazén a zahradu. V kuchyni je lednice, sporák, myčka nádobí a kávovar. V okolí se lze věnovat cyklistice. Apartmán je vzdálený 36 km od kostela sv. Mikuláše a 37 km od baziliky de la Virgen de los Desamparados. Na letiště Valencia je to 34 km.

Habitación en pequeña finca rural en Parque Natural Sierra Calderona
Habitación en pequeña finca rural en Parque Natural Sierra Calderona

8,8 / 10 (11 hodnocení)

Habitación en pequeña finca rural en Parque Natural Sierra Calderona nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu a terasu. Ubytování s bezplatným Wi-Fi a výhledem na město se nachází v Olocau. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a stolnímu tenisu. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Habitación en pequeña finca rural en Parque Natural Sierra Calderona stojí 32 km od zoo Bioparc Valencia a 40 km od kostela sv. Mikuláše. Na letiště Valencia je to 29 km.

4 bedrooms villa with private pool enclosed garden and wifi at Olocau
4 bedrooms villa with private pool enclosed garden and wifi at Olocau

8 / 10 (1 hodnocení)

Vila Olocau se 4 ložnicemi, soukromou uzavřenou zahradou a Wi-Fi se nachází v Olocau a nabízí zázemí pro grilování, bezplatné Wi-Fi a výhled na bazén. 36 km od kostela sv. Mikuláše. Nabízí sezónní venkovní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Tato klimatizovaná vila má 4 ložnice, satelitní TV a kuchyň s lednicí a sporákem. Bazilika de la Virgen de los Desamparados a Jardines de Monforte jsou vzdálené 38 km. Na letiště Valencia je to 34 km.