Ubytování ve městě Olíus

Město Olíus se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Olíus nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Olíus

La Torreta d'Olius
La Torreta d'Olius

9,7 / 10 (17 hodnocení)

V ubytování La Torreta d'Olius máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La Torreta d'Olius se nachází asi 7,2 km od golfového hřiště Ribera Salada a nabízí ubytování s terasou, patiem a výhledem na hory. Tato vila nabízí bezplatné soukromé parkoviště, sdílený lounge a bezplatné Wi-Fi. Klimatizovaná vila má 6 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 6 koupelen se sprchou a vířivkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří katalánsky, anglicky, španělsky a francouzsky. Pro děti je připraveno dětské hřiště. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, relaxovat v zahradě nebo se věnovat pěší turistice nebo lyžování. La Torreta d'Olius stojí 23 km od kulturního parku Cardona Salt Mountain a 27 km od lyžařského střediska Port del Comte. Letiště Andorra-La Seu d'Urgell je vzdálené 74 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Casa Rural Sant Joan
Casa Rural Sant Joan

9,6 / 10 (11 hodnocení)

Casa Rural Sant Joan se nachází v Olíusu a nabízí bezplatné Wi-Fi a sezónní venkovní bazén. Na místě je soukromé neplacené parkoviště. Všechny apartmány mají TV s plochou obrazovkou. Některé apartmány mají jídelní kout a/nebo terasu. K dispozici je také kuchyň s myčkou a sporákem. K dispozici je také mikrovlnná trouba a kávovar. Ve sdílené koupelně je bidet a sprcha. Nechybí ani ložní prádlo. Casa Rural Sant Joan nabízí také gril. Na místě si můžete zahrát stolní tenis a zdarma si půjčit jízdní kola. V okolí se můžete věnovat různým aktivitám včetně cyklistiky a pěší turistiky. Casa Rural Sant Joan stojí 39 km od Manresy a 15 km od Cardony.

Marcús casa rural
Marcús casa rural

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Marcús casa rural se nachází v Olíusu, pouhých 5 km od golfového hřiště Ribera Salada, a nabízí zahradu, terasu a nepřetržitě otevřenou recepci. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a stolnímu tenisu. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům má 4 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 4 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům má dětské hřiště a lyžárnu. Marcús casa rural stojí 23 km od kulturního parku Cardona Salt Mountain a 27 km od lyžařského střediska Port del Comte. Letiště Andorra–Letiště La Seu d'Urgell je vzdálené 73 km.

Cal Sastre
Cal Sastre

9,3 / 10 (7 hodnocení)

Cal Sastre se nachází v Olíusu, 23 km od kulturního parku Cardona Salt Mountain a 39 km od lyžařského střediska Port del Comte. 4,4 km od golfového hřiště Ribera Salada. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 44 km od lyžařského střediska Tuixent - La Vansa. Na letiště Andorra-La Seu d'Urgell je to 71 km.