Ubytování ve městě O Irixo

Město O Irixo se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě O Irixo nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě O Irixo

Casa Campinas
Casa Campinas

9,3 / 10 (9 hodnocení)

Casa Campinas se nachází v obci O Irixo v Galicii. Nabízí terasu, výhled do zahrady a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 5 ložnic, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou, pračku a 2 koupelny s vanou. K dispozici jsou ručníky a ložní prádlo. Personál recepce hovoří galicijsky, anglicky a francouzsky. K dispozici je také gril. Po dni stráveném pěší turistikou nebo jízdou na kole mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Casa Campinas stojí 44 km od Melidy a 45 km od Combarra. Na letiště Santiago de Compostela je to 44 km.

Casa Carmiña: Casa para pequeños grupos en el corazón de Galicia
Casa Carmiña: Casa para pequeños grupos en el corazón de Galicia

9 / 10 (2 hodnocení)

Casa Carmiña se nachází v obci O Irixo, 38 km od termálních pramenů As Burgas a 18 km od golfového hřiště Pazo da Touza. Casa para pequeños grupos en El corazón de Galicia nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a stolnímu tenisu. Prázdninový dům má 5 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a rychlovarnou konvicí a 4 koupelny se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 33 km od výstaviště Feira Internacional de Galicia a 38 km od výstaviště Auditorium. Na letiště Santiago de Compostela je to 82 km. Casa para pequeños grupos en el corazón de Galicia.

CASA TIO HERMINIO
CASA TIO HERMINIO

CASA TIO HERMINIO se nachází asi 38 km od termálních pramenů As Burgas a nabízí ubytování se zahradou, sdíleným lounge, terasou a výhledem do zahrady. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, kuchyň s lednicí a obývací pokoj. Prázdninový dům je vzdálený 18 km od golfového hřiště Pazo da Touza a 33 km od výstaviště Feira Internacional de Galicia. Letiště Santiago de Compostela je vzdáleno 82 km.