Ubytování ve městě Nulles

Město Nulles se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Nulles nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Nulles

Cal Conrad
Cal Conrad

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Cal Conrad se nachází ve městě Nulles, pouhých 20 km od přístavu Tarragona, a nabízí zahradu, sdílený lounge a sdílenou kuchyň. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a stolnímu tenisu. Prázdninový dům má přímý přístup na balkon, 4 ložnice a plně vybavenou kuchyň. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Cal Conrad stojí 29 km od zábavního parku PortAventura a 30 km od zábavního parku Ferrari Land. Na letiště Reus je to 19 km.

Casa rural ca l'Antoni (Tarragona)
Casa rural ca l'Antoni (Tarragona)

9,4 / 10 (36 hodnocení)

Casa rural ca l'Antoni (Tarragona) nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem do zahrady, asi 20 km od přístavu Tarragona. Hosté mohou využívat terasu a dětské hřiště. Venkovský dům s terasou a výhledem na město má 5 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny se sprchou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Venkovský dům stojí 29 km od zábavního parku PortAventura a 30 km od zábavního parku Ferrari Land. Na letiště Reus je to 19 km.

Ca la Lola · Experiències Rurals
Ca la Lola · Experiències Rurals

7,6 / 10 (10 hodnocení)

Ca la Lola · Experiències Rurals se nachází v Nulles, 20 km od přístavu Tarragona a 29 km od zábavního parku PortAventura. Nabízí bar a klimatizaci. Tento prázdninový dům má balkon. Prázdninový dům má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 1 koupelnu se sprchou. K dispozici je terasa a gril. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Prázdninový dům stojí 30 km od zábavního parku Ferrari Land a 18 km od kongresového centra Palacio de Congresos. Letiště Reus je ve vzdálenosti 19 km.