Ubytování ve městě Noalla

Město Noalla se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Noalla nabízíme 16 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Noalla

Apartamento Fonte de Ons
Apartamento Fonte de Ons

9,7 / 10 (22 hodnocení)

Hotel Noalla se nachází ve městě Noalla, 1,8 km od pláže Praia da Lanzada, 2,2 km od pláže Lapa a 2,8 km od pláže Praia de Gorda. Apartamento Fonte de Ons nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a šnorchlování. Apartmán má terasu, výhled do zahrady, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 26 km od ostrova Cortegada a 42 km od vlakového nádraží Pontevedra. Na letiště Vigo je to 68 km.

Casa Codesal
Casa Codesal

9,4 / 10 (168 hodnocení)

Apartmán Casa Codesal se nachází v obci Noalla a nabízí ubytování s možností vlastního stravování, soukromým balkonem, sdílenou zahradou s grilem a 2 sdílenými salonky. Pláž Lanzada je vzdálená 1,5 km. Apartmán má klasický a praktický nábytek, 3 ložnice a 3 koupelny. V obývací části je krb a TV. Kuchyň je vybavena sporákem, sporákem, mikrovlnnou troubou a jídelním stolem. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Sanxenxo je vzdálené 10 minut jízdy a na letiště Santiago de Compostela dojedete za hodinu.'s drive from Casa Codesal.Pontevedra je 37 km daleko. Na místě je neplacené parkoviště.

Verde y Mar
Verde y Mar

9,4 / 10 (84 hodnocení)

V ubytování Verde y Mar máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Verde y Mar se nachází v obci Noalla v Galicii, nedaleko pláže Pragueira, a nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm. Apartmán má terasu, výhled na město, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu s bidetem a fénem. K vybavení patří mikrovlnná trouba, varná deska, toustovač a kávovar. Verde y Mar nabízí také gril. K dispozici je terasa a dětské hřiště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a potápění. Ubytování je vzdálené 2,1 km od pláže Praia de Gorda a 2,2 km od pláže Praia de Foxos. Na letiště Vigo je to 66 km.

Vivienda Cousillas
Vivienda Cousillas

9,4 / 10 (11 hodnocení)

Vivienda Cousillas se nachází ve městě Noalla, pouhých 1,2 km od pláže Praia da Lanzada a 1,9 km od pláže Lapa, a nabízí terasu. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled do zahrady, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 2,4 km od pláže Praia de Gorda a 3 km od pláže Praia de Foxos. Na letiště Vigo je to 69 km.

Pensión Residencia A Cruzán
Pensión Residencia A Cruzán

9 / 10 (133 hodnocení)

Pensión Residencia A Cruzán se nachází v Noalla, 6 km od Sanxenxo. Všechny pokoje mají balkon nebo terasu s výhledem do zahrady a na moře. Pokoje jsou klimatizované a zvukotěsné. Mají dřevěné podlahy. Ve všech najdete psací stůl, šatní skříň a vlastní koupelnu s toaletními potřebami zdarma. Stojí uprostřed přírody ve velké zahradě s vlastní zeleninovou zahradou. Pláž Playa de La Lanzada je vzdálená 5 minut jízdy. K dispozici je neplacené parkoviště a bezplatné Wi-Fi ve společných prostorách.

Apartamento Lanzada Luxe - Sanxenxorural
Apartamento Lanzada Luxe - Sanxenxorural

8,9 / 10 (15 hodnocení)

Apartamento Lanzada Luxe - Sanxenxorural se nachází v obci Noalla v Galicii a nabízí balkon. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, windsurfingu a rybaření. Apartmán má terasu, výhled na město, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem. K dispozici jsou také 2 koupelny se sprchou a fénem, ručníky a ložní prádlo. Na místě je venkovní bazén a v okolí se lze věnovat cyklistice. Apartamento Lanzada Luxe - Sanxenxorural stojí 1,7 km od pláže Praia da Lanzada a 2,2 km od pláže Lapa. Na letiště Vigo je to 68 km.

A Casiña de Pedra
A Casiña de Pedra

8,8 / 10 (18 hodnocení)

A Casiña de Pedra se nachází ve městě Noalla, 2,9 km od pláže Praia da Lanzada a 3 km od pláže Lapa. Nabízí gril a výhled do zahrady. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 25 km od ostrova Cortegada a 41 km od vlakového nádraží Pontevedra. Letiště Vigo je vzdáleno 67 km.

Piso de 3 Dormitorios en Noalla (Sanxenxo)
Piso de 3 Dormitorios en Noalla (Sanxenxo)

8,6 / 10 (11 hodnocení)

Piso de 3 Dormitorios en Noalla (Sanxenxo) se nachází v Noalla, 1,7 km od Praia da Lanzada, 2,2 km od pláže Lapa a 2,7 km od Praia de Area Gorda. Nabízí balkon a sezónní venkovní bazén. Apartmán má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a vanou. Nechybí ani TV. Apartmán je vzdálený 26 km od ostrova Cortegada a 42 km od vlakového nádraží Pontevedra. Na letiště Vigo je to 68 km.

APARTAMENTO REVOLTA
APARTAMENTO REVOLTA

8,5 / 10 (23 hodnocení)

APARTAMENTO REVOLTA se nachází ve městě Noalla, 1,2 km od pláže Praia da Lanzada, 2 km od pláže Lapa a 2,5 km od pláže Praia de Gorda. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 27 km od ostrova Cortegada a 42 km od vlakového nádraží Pontevedra. Na letiště Vigo je to 69 km.

Apartamentos Dunamar
Apartamentos Dunamar

8,1 / 10 (243 hodnocení)

Apartamentos Dunamar se nachází v Noalla, 1,1 km od pláže Praia da Lanzada a 1,9 km od pláže Lapa. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Apartmány mají plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s vanou nebo sprchou. Apartmán má sluneční terasu. Apartamentos Dunamar stojí 2,4 km od pláže Praia de Gorda a 2,9 km od pláže Praia de Foxos. Na letiště Vigo je to 69 km.

Apartamento Seijo
Apartamento Seijo

8 / 10 (2 hodnocení)

Apartamento Seijo se nachází v obci Noalla v Galicii, nedaleko pláží Praia de Gorda a Praia da Lanzada. Nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm. Všechny apartmány mají terasu s výhledem do zahrady, kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu. Hosté mohou relaxovat v zahradě. Apartmán je vzdálený 2 km od pláže Lapa a 27 km od ostrova Cortegada. Na letiště Vigo je to 66 km.

Pensión Rústica As Cobas
Pensión Rústica As Cobas

7,6 / 10 (162 hodnocení)

Pensión Rústica se nachází přímo u malého jezera a 200 metrů od pláže Playa Major. As Cobas nabízí pokoje s balkonem, topením a TV. Některé pokoje mají výhled na jezero a všechny mají vlastní koupelnu s vanou nebo sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Penzion má také restauraci, která podává místní jídla. V hotelu se podává kontinentální snídaně a k obědu a večeři jsou k dispozici denní menu. V okolí se můžete věnovat jízdě na koni na malé koňské farmě. Případně si můžete zahrát golf na ostrově Isla de la Toja vzdáleném 20 minut jízdy. Nejbližší obchody a restaurace jsou vzdálené 200 metrů. Na autobusovou zastávku dojdete za 5 minut a na letiště Vigo je to 66 km.

Vivienda con terraza
Vivienda con terraza

7 / 10 (14 hodnocení)

Vivienda con terraza se nachází ve městě Noalla, 25 km od ostrova Cortegada, a nabízí balkon, zahradu a bezplatné Wi-Fi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Apartmán má terasu, výhled na hory, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také dětské hřiště a gril. Vivienda con terraza stojí 40 km od vlakového nádraží Pontevedra a 36 km od radnice Pontevedra. Na letiště Vigo je to 67 km.

Casa Fauda
Casa Fauda

Casa Fauda se nachází v Noalla, necelý 1 km od pláže Praia da Lanzada, a nabízí ubytování s výhledem na moře, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Tento apartmán se nachází 27 km od ostrova Cortegada a 42 km od vlakového nádraží Pontevedra. Apartmán má terasu, výhled na město, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavený kuchyňský kout s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s vanou. Apartmán je vzdálený 1,8 km od pláže Lapa a 2,3 km od pláže Praia de Gorda. Na letiště Vigo je to 69 km.

Nice home in Noalla with WiFi and 3 Bedrooms
Nice home in Noalla with WiFi and 3 Bedrooms

Nice home in Noalla se nachází v Noalla a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na moře. 800 metrů od pláže Pragueira. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 3 ložnice, kabelovou TV a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Prázdninový dům stojí 2,1 km od pláže Montalvo a 2,8 km od pláže Praia de Foxos. Na letiště Vigo je to 67 km.

APARTAMENTO A LANZADA-A REVOLTA
APARTAMENTO A LANZADA-A REVOLTA

APARTAMENTO A LANZADA se nachází v obci Noalla v Galicii.- A REVOLTA has a balcony and sea views. Nachází se necelý 1 km od pláže Praia da Lanzada a nabízí terasu a bezplatné parkování. Apartmán má 2 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, mikrovlnnou troubou a varnou deskou. Apartmán je vzdálený 1,7 km od pláže Lapa a 2,3 km od pláže Praia de Gorda. Na letiště Vigo je to 69 km.