Ubytování ve městě Navedo

Město Navedo se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Navedo nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Navedo

Apartamentos El Abertal
Apartamentos El Abertal

9,8 / 10 (31 hodnocení)

Apartamentos El Abertal se nachází v Navedu a nabízí zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat lyžování a cyklistice. Apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a 1 koupelnu. Desfiladero de la Hermida leží 8,2 km od apartmánu a kostel Santa Maria de Lebeña je vzdálený 14 km. Na letiště Santander je to 94 km.

El Mirador de Jozarcu
El Mirador de Jozarcu

8,7 / 10 (4 hodnocení)

El Mirador de Jozarcu se nachází v Navedu, 8 km od Desfiladero de la Hermida, 14 km od kostela Santa Maria de Lebeña a 25 km od kláštera Santo Toribio de Liebana. Nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Apartmán má terasu, výhled na hory, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 4 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 29 km od jeskyně Soplao a 44 km od stezky Cares Trail. Letiště Santander leží 94 km daleko.