Ubytování ve městě Navarrés

Město Navarrés se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Navarrés nabízíme 9 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Navarrés

Villa española, Casa del Nene
Villa española, Casa del Nene

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa española, Casa del Nene se nachází v Navarrés a nabízí klimatizované ubytování s balkonem. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Vila má 7 ložnic, 4 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem do zahrady. K dispozici jsou také 4 koupelny s fénem. Vila má celoroční venkovní bazén. Na letiště Valencia je to 87 km.

Las Palmeras Casa Rural
Las Palmeras Casa Rural

9,7 / 10 (7 hodnocení)

Las Palmeras Casa Rural se nachází ve městě Navarrés a nabízí terasu a gril. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště, sdílenou kuchyň a bezplatné Wi-Fi. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 4 ložnice, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout a kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je dětské hřiště. Po dni stráveném pěší turistikou, rybařením nebo jízdou na kole mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Na letiště Valencia je to 84 km.

CASA REME
CASA REME

9,7 / 10 (6 hodnocení)

CASA REME se nachází v Navarrés a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat rybaření, kanoistice a tenisu. Tento prázdninový dům má 5 ložnic, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také terasa. Na letiště Valencia je to 85 km.

Balcón de las Fuentes
Balcón de las Fuentes

9,5 / 10 (53 hodnocení)

V ubytování Balcón de las Fuentes máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Balcón de las Fuentes se nachází ve městě Navarrés ve Valencii a nabízí balkon a výhled na jezero. Nabízí zahradu, terasu, restauraci a bezplatné Wi-Fi. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a vanou. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. K dispozici je dětské hřiště a gril. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Letiště Valencia je vzdáleno 84 km.

Casa Ramos
Casa Ramos

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Casa Ramos se nachází v Navarrés a nabízí zahradu a terasu. Ubytování má balkon a výhled na hory. Klimatizovaný apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny s bidetem a sprchou. K dispozici je také posezení, pračka a 3 koupelny s toaletními potřebami zdarma. Na místě si lze půjčit jízdní kola. Na letiště Valencia je to 86 km.

Casa de Pueblo en Navarres
Casa de Pueblo en Navarres

9 / 10 (6 hodnocení)

Casa de Pueblo se nachází v obci Navarrés ve Valencii. cs Navarres má balkon. Tento prázdninový dům nabízí sdílenou kuchyň a bezplatné Wi-Fi. Tento prázdninový dům má 5 ložnic, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je k dispozici terasa a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Na letiště Valencia je to 86 km.

Casa Esquilador
Casa Esquilador

8,9 / 10 (18 hodnocení)

Casa Esquilador se nachází v obci Navarrés a nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Všechny apartmány mají posezení, rozkládací pohovku, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň. Na místě je terasa a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Na letiště Valencia je to 86 km.

La Gata Mala
La Gata Mala

8,3 / 10 (42 hodnocení)

V ubytování La Gata Mala máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La Gata Mala se nachází ve městě Navarrés ve Valencii a nabízí balkon. Tento prázdninový dům nabízí terasu a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má 6 ložnic, kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou, toaletními potřebami zdarma a pračkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Valencia je to 86 km.

CASA RURAL La Jara -Fonda de Navarrés-
CASA RURAL La Jara -Fonda de Navarrés-

8,2 / 10 (47 hodnocení)

CASA RURAL La Jara -Fonda de Navarrés- se nachází ve městě Navarrés a nabízí terasu a bezplatné Wi-Fi. Penzion nabízí rodinné pokoje. Všechny pokoje v penzionu mají šatní skříň. Všechny pokoje v CASA RURAL La Jara -Fonda de Navarrés- mají vlastní koupelnu a ložní prádlo. Na letiště Valencia je to 86 km.